דלקת בשתן - שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תופעה מוזרה שחזרה על עצמה מלפני חודשיים (חודש שעבר זה לא קרה לי):

אני כבר 4 ימים אחרי הביוץ המשוער (אם בכלל... יש לי תור לבדיקות דם אבל זה לא קשור כרגע) ויומיים אחרי בערך התחילה לי דלקת בשתן, לא בדיוק דלקת אלא דם בשתן שגורם לכאבים ממש אבל ממש עזים.

לפני חודשיים כשזה קרה הרופאת נשים שלחה אותי לרופאה הכללית וחוזר חלילה, כולם אמרו שזו סתם דלקת בשתן.

עכשיו אני כבר לא בטוחה. יומיים אחרי שאנחנו מתחילים לקיים יחסים (אנחנו שומרים נידה) - מתחיל לי דלקת עם הדימום בשתן (סליחה על כל התיאורים..) שנראה בניגוב די מבהיל.
    אני ללא מרגישה שזו "דלקת", למרות זאת שמתי היום תרבית שתן וקיבלתי מאקרודנטין.
    נראה לכן שיש קשר לביוץ? להתחלה של הריון שחס וחלילה לא התפתח? אולי שחלה עצלה - הרי זה קורה רק אחת לחודשיים, ואולי זה קשור לזה שהרופאת נשים אמרה לי בשבוע שעבר שהיא לא רואה אצלי ביוץ ב-US?

מה זה יכול ליהיות?..
2 תגובות
עמוד 1
  • זה לא אמור להיות קשור, אבל אם זו באמת דלקת אז זה מסוכן להריון!
    אני מציעה לך קודם כל טיפול בחמוציות! כדורים של סולגאר או לייף או חברת טבע, לא השתייה המזויפת של פריגת. זה משנה את החומציות ולא נותן לחיידקים להתרבות.

אולי גם שווה לבדוק תפקוד כליות אם זה חוזר על עצמו.

להתייעץ עם אורולוג...
    ולשתות המון!
    גם לי גילו דלקת פה ושם אבל בלי דם
  • תודה clipa, אז באמת קיבלנו אישור מרב לקצר את הנידה ביום (11 יום במקום 12), מקווה שגם זה יעזור..

גם הרופאת משפחה המליצה לי על חמוציות - לוקחים את זה בכדורים? חבל דווקא הייתי היום בבית מרקחת, אני אשאל בפעם הבאה שאהיה שם.

אני לא יודעת אם זה שהיחסים פוצעים אותי, הקטע הוא שלפני חודש הכל היה בסדר גמור! יותר מבסדר גמור...
    ועכשיו זה פחות או יותר חזר על עצמו...
    אני אחכה לתשובות של התרבית שתן. יש לי גם בדיקות דם השבוע של הרופאת נשים, אני מקווה שזה שאני לוקחת אנטיביוטיקה לא ישבש את הבדיקה... לפחות לדעת שהורמונלית אני בסדר...
    כל כך הרבה דברים לא צפויים בדרך ל....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה