ניקוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה ?
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

5 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    בסוף זה התגבר והפך לווסת דיי קשה. אני לא סובלת בד"כ והפעם סבלתי מספר ימים קודם ועד עכשיו. אני מקווה שזה היה ווסת כי כשראיתי התחלה של הכתמה הפסקתי את הנרות ואז התחילו התכווצויות חזקות ודימום מאסיבי אחרי יום. אני לא רוצה לחשוב על זה... אני בסדר, מוכנה להמשיך, רק מאוד מקווה שזה לא ימשיך יותר מידי...
    אני מאוד מתלבטת האם להמשיך טיפולים החודש...כשראיתי את התוצאה השלילית לפני כמה ימים חשבתי שאולי אני אתחיל את הזריקות לביוץ כפי שהרופא הציע (סיכמתי איתו לתת עוד חודש על מחזור טבעי), וכל כך נמאס לי מהאכזבה שרציתי להגביר את הסיכוי. מצד שני... ואני יודעת שיש פה בנות שחושבות אחרת ממני, אני מפחדת מהריון תאומים. מעדיפה אחד אחד....
  • אויי, ממש הייתה לי הרגשה טובה לגבייך.
    אל תכניסי לך דברים מיותרים לראש. חבל סתם להטריח את עצמך לגבי, אם לא הייתי מפסיקה ? סביר להניח שהיה קורה אותו דבר. כשיש הריון - יש הריון.
    אני ממש שמחה שאת מסתכלת קדימה. לא נשארת במקום.
    וזו אכן החלטה לא קלה, אבל החלטה שרק את יודעת לעשות.
    שתדעי שחשבתי עלייך המון, ונכנסתי להיתעדכן לגבייך מתי שיכולתי.
    אז בובה, עם הפנים לשנה הבאה, מקווה שיהיו לך רק בשורות טובות לבשר לנו. ושזו תהייה שנה טובה פוריה ומוצלחת לך ולכל בת בישראל שרוצה להיות אמא שלכן באהבה, מורן......

• מותק.... את פשוט מדהימה!!!
    אני מקווה שתסדרי את זה ותהפכי לאחת האחראיות בתשלום של הפורום כי את משקיעה בזה המון, ואני יודעת שזה מכל הלב... פשוט חשבתי על זה היום שאני מקווה שאת יכולה לעבוד בזה או במשהו דומה...
    תודה מותק, גם לנו הייתה הרגשה טובה.אבל ייתכן מאוד שהתחושה לגבי אוגוסט תקפה כי לקראת סוף החודש בע"ה נעשה לנו ילד משלנו, שיהיה דומה לבעלי ולי...ראש השנה מביאה לנו ברכה כפולה, כיוון שהתחתנו 3 ימים לפני ראש השנה, ונחגוג שנה ראשונה של נישואים.
    אני זוקפת ראש, כי גם לאהבת חיי חיכיתי הרבה הרבה זמן... ואני מרגישה שאין לי על מה להתלונן כי יש לי אותו- יש לי עולם... זה יהיה מושלם יותר עם יהיה לנו תינוק משלנו. יהיה בע"ה, יהיה....
    ואני אומרת את זה, באמת מכל הלב, את מדהימה אותי... הנתינה שלך יפה כל כך... אני חושבת שאת תורמת לכל כך הרבה בנות כאן. אז תודה...
    ספטמבר זה החודש הכי קרוב לליבי ואני מקווה שיגיעו עימו בשורות טובות...
  • שני מתוקה,
    גם אני חייבת להוסיף על הנתינה שלך,
    רואים שאת נותנת תמיכה, מידע, עידוד, עיצה, תגובה.....
    מכל ה-
    באמת שתדעי שזה ממש מחמם את הלב לדעת שיש את מי לשתף
    (בכלל כל הבנות כאן!)
  • הי ניקוש ונויה,
    תודה רבה על המחמאות, הכל נעשה באהבה ענקית. שלכן באהבה, מורן......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה