היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, רציתי להתייעץ איתכן- מזה מספר חודשים אני בודקת ביוץ עם מקלוני הביוץ מרגע שנגמר המחזור, הביוץ מופיע עם שני הפסים בד"כ די מדויק (כשבועיים מסיום המחזור) ואז העבודה מתחילה. החודש נתקלתי בתופעה מוזרה- התחלתי לבדוק עם מקלוני הביוץ והביוץ לא מופיע וכבר עברתי את התאריך של השבועיים שאחרי המחזור. אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב, מדוע הביוץ לא הופיע הפעם בכלל??! מישהי מכירה תופעה כזאת?
4 תגובות
עמוד 1
אולי יש לך ביוץ מאוחר תמשיכי לבדוק עד שתראי 2 קוים ברורים. דרך אגב, לפעמים יש מקרים שאין ביוץ בחודש מסויים, זה קורה להרבה בנות, גם לי זה קרה פעם אחת
זה לא יכול להיות סימן להריון?
זה גם יכול להיות סימן להריון, את צודקת. אבל אם קיבלת מחזור, וישר אחרי המחזור התחלת לבדוק ולא ראית ביוץ, אז כנראה שזה לא הריון אלא ביוץ מאוחר. יש מקרים בודדים שבהם נשים מקבלות וסת גם בזמן הריון, אז אם את רוצה להיות בטוחה תעשי בדיקת דם