ניתוח אשכים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות לצערי קיבלתי היום בטא שלילית , כצעד להמשיך הלאאה רופא אורולוג אמר לנו לשקול ניתוח (לבעלי )אולי יהיה שיפור בזרע.
    רציתי לשאול אם מישהי יודעת פה כמה זמן אחרי ניתוח נוכל לעשות שוב ivf אחרי כמה זמן הוא יכל לתת זרע להפריה ?
    באינטרנט לא הצלחתי למצוא תשובה .
    תודההה בננותתתת
7 תגובות
עמוד 1
  • הי יקירה.

משתתפת בצערך...

למיטב הבנתי, מומלץ על תקופה של חצי שנה לאחר ניתוח וריקוצלה (!).

קחי בחשבון שלא בטוח שזה ישפר משמעותית (אם בכלל) את התוצאות.

יש גם אפשרות לעשות מין צינטור (שאמור להשיג את אותה פעולה), פעולה הרבה יותר פשוטה - וגם החלמה קלה הרבה הרבה יותר. - כמובן שיש לה את החסרונות שלה.

יש את פרופסור פרשטנדינג בבית חולים שערי צדק בירושלים, הבנתי שבתחום הצינטורים לוריקוצלה הוא ממש ממולץ ואגב ולא פחות חשוב, מאד סימפטי.

אם יש עוד משו שאוכל לעזור לך.... יותר מבשמחה!!!

מלודיה.
  • כמה IVF עברתם ? עשיתם מיקרומניפולציה ? כמה הזרע היה לאחר ההשבחה ?
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• צהריים טובים, יקירה!
    מצטערת לשמוע על החדשות האחרונות.
    לצערי, אין לי גם ידע למסור לך לגבי הניתוח.
    בכל מקרה רק שולחת לך המון
    ועוד קצת
    בהצלחה
  • קחי את האורולוגים בערבון מוגבל, הם רק רוצים לנתח. השאלה מה אומרים ביחידת IVF? הם בעד ניתוח? הוא לא יכול לתת זרע בכלל?
    תקופת ההחלמה היא כ-1/2 שנה בממוצע.
    בינתיים הוא יכול לנסות לשפר את הזרע בדרכים אחרות: ויטמין E, אבץ, לעבור לבוקסר, סלניום, שקדים וכו'.
  • בהצלחה, מבאס לשמוע,
    אולי תשמעו חווד מרופא נוסף?
    למה לא שאלת את הרופא לגבי זמן ההתאוששות וההפריה הבאה?
  • האמת היא שהרופא שלי (ווליוביץ) ממש לא מעודד לניתוח, אומר רק להמשיך בהפריות עד שייקלט וזהו .
    אם באמת צריך להמתין חצי שנה עדיף לוותר על זה חבל לי לפספס זמן יקר .
    לבנתיים אמרתי אולי שהוא יייקנה ויטמין e ו אומגה 3 . מה אתן אומרות ?
    יש לכן המלצות מסוימות?
    זה הולכת להיות ההפרייה השלישית שלי בשיטת המיקרו.... העניין הוא שמצליחים לשאוב לי 10 12 ביציות נחמד וסבבה אבל שום עובר לא שורד ,שורדים 2 בקושי שהם כמובן לא מתפתחים בזמן שלהם (4 תאים לאחר 72 שעות ) אז ריבונו של עולם למה כל הסבל הזה ????? לייצר מלא ביציות כשהרופא יודע שהזרע לא מפרה ????
    לכן החלטתי לנסות אולי אפילו בחצי אחוז להעלות את הסיכוי טיפטיפונת לשפר את הזרע . יוואוווווווו מה אומרותתתת אני על סף יאווש עזבו את זה שבעלי אומר שאני יותר לא עוברת תגהינום הזה יותר ( לא סופרת אותו כן... מחכה כבר לזריקות )
  • הי מותק,
    אם תקישי בגוגל, תמצאי מיליון שיטות לשיפור הזרע ( לא יודעת כמה הן מוכיחות את עצמן, אבל שווה לנסות ).
    כרגע אין לך מה להפסיד, תנסו לשפר, לכו להפריה, ואם אכן שוב הזרע לא יצליח להפרות אולי אז כדאי לשקול את הניתוח, כי הרי חבל על ההורמונים שאת מכניסה לגוף ועל כל הסבל אם הבעיה היא שהזרע לא מפרה.
    אני בעד לנסות שוב עם כל התרופות סבתא וכל ה"קסמים" למינהם, ללכת על כל הקופה. רק אח"כ להתחיל לשקול משהו אחר.
    המוווווווווווווווווווווווווון הצלחה מאמי שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה