ציורים של פרצופים עצובים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    אני משתמשת חדשה בפורום ומקווה שתוכלו לעזור לי להבין את המשמעות של ציורים שבני בן השלוש וחצי החל מצייר.
    ממש לאחרונה התחיל בני לצייר פרצופים דבר מרגש בפני עצמו. הפרצופים שהוא מצייר הם דווקא פרצופים עצובים וכששואלים אותו למה הפרצוף עצוב הוא עונה ברוב המקרים כי ככה רציתי והיום בבוקר הוא ענה כי הוא לא יכול להיפגש עם חבר שלו.
    אני רוצה לציין שהבן שלי הוא ילד חייכן, מאוד חברותי עם המון שמחת חיים שכל מה שהוא רוצה לעשות זה לשחק ולהשתולל.
    אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי לגבי המשמעות של הציורים והאם אני צריכה לעודד אותו לצייר פרצופים שמחים או פשוט לשאול אותו למה הפרצוף עצוב ולתת לא לבטא את עצמו.
    המון המון תודה לכל מי שיוכל לעזור
    רוית

4 תגובות
עמוד 1
  • האינסטינקט שלי אומר - לתת לו לבטא את עצמו.
    אומרים שציור הוא דרך של ילד "להוציא" את מה שקשה לו לבטא במילים.

אני מציעה לך להתייעץ עם שרון שמש המקסימה בפורום השכן.

• לדעתי הוא יודע יפה מאד לבטא את עצמו - והציור זו אמנות בה אנו יכולים לבטא מעבר למילים הפשוטות

בעייני זה מקסים. אני הייתי מעודדת אותו לצייר את כל ההבעות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • כל הכבוד לו

• המון תודה על התגובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה