היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם יש מישהי כזאת שהילד שלה מידה 24 - מה המידה בקרוקס? (אני יודעת שאלה מוזרה אבל אין לי ברירה)
באהבה, סיון
17 תגובות
עמוד 1
עילאי 24-25 ברגיל, בקרוקס 8-9
מיטל
אחלה נהדר ותגידי מה נראה לך אם להב עכשיו מידה 23 האם לאבי תחילת הקיץ מספיק לקנות לה מידה 24-25?
באהבה, סיון
אה ואם תוכלי לעזור לי ולבדוק עוד משהו אחד בקרוקס יש כמה מידות כמו שורה ארוכה של מידות אותיות ומספרים תוכלי לרשום לי בדיוק מה שכתוב שם חחחחח חברה שלי פשוט מביאה לי מחו"ל
כן, זה פחות או יותר קצב הגדילה של הרגל. גם עילאי קייץ שעבר היה מידה 23 ונעל מידה אחת פחות בקרוקס. אני לא אוהבת לקחת סיכונים כאלה, אבל הסבירות שזאת תהיה המידה הגיונית
מיטל
סבבה מקסימום חודש לפה חודש לשם גם החורף בארץ הוא לא בדיוק חורף
כנסי פה, תראי איזו נעל את אוהבת ואז במידה תוכלי להתאים למידות שלהם.
8-9 סקובי דו לטל עכשיו אצל שחר
למה שלא תקפצי איתה לחנות של קרוקס ותבדקי ואז תדעי בדיוק את המידה
אמאלה מה זה כל הדגמים האלה
בקרוקס זה תמיד מידה אחת יותר, ולדעתי 8-9 תיהיה המידה ללהב, בהצלחה
ניתאי החיים שלי!
רינתוש - תבואו אתם זה מספיק
סיווני אל תזמיני לפני שאת הולכת למדוד כשהיה מבצע של קרוקס ב 100 ש"ח הלכתי לקנות לה והמידות שלהם די מוזרות 21-22 היה קטן עליה (המידות שלהם באות בזוג) ו 23-24 היה ענק עליה לכן אני חושבת שכדאי לך ללכת לפני כן לחנות
גם אני חושבת שאת צריכה למדוד את הקרוקס גם לליאבי עד שמצאתי את הגם הנכון לקח קצת זמן