orlyja - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מה שלומך?איפרתי היום את תמי ורון הבת שלה איזה חמודות הןממש אחלה עדינות..נראה לי שהקטע של האיפור הלחיץ אותן אבל יצא ממש יפה תעדכני תגידי לי אם היתה מרוצה ומה אמרו להן..חשוב לשמוע תגובות וביקורות..
4 תגובות
עמוד 1
  • הקדמת אותי.... תכננתי על הבוקר לפתוח הודעה על זה

• היי מה נשמע?רגע גם את היית מוזמנת לחתונה?ראית אותן?בקשר לזה שהיא תיקנה אותי דווקא אחלה ככה ידעתי שהיא תהיה בטוח מרוצה שזה הכי חשוב..כל פעם ביקשה להוריד קצת מהצבע...בכל זאת היא לא מתאפרת בד"כ..והכי כיף שמנחים אותך מה לעשות בכל זאת כל אחת זה בהתאם לסגנונה...אמרת שהיא הבוסית שלך נכון?אחלה בוסית..יאללה סדרי לי עבודה איתכן ב"ה אחרי הלידה אני הנדסאית תעו"נ..אם צריכים וגם מנהלת חשבונות...
    בקשר לאילת לא היה כיף...חיכיתי לחזור היה חם ועמוס בטירוף טעות לנסוע באוגוסט..ובאותו סופ"ש היה ממש חם...שטויות לומדים להבא...מה שלום דניאל איך השיניים?ואיך הלילות שלך?שתרגיש טוב הבובה...
  • רדומה...

• אה יפה אז ראית...טוב לשמוע ..לגבי אילת מתה על מזג האויר שם בספט' וגם לא עמוס וגם יחסית לא יקר..אחלה רק שב"ה אני צפויה ללדת בספט' ולכן הקדמנו...אבל בהחלט ניתן להנות הרבה יותר בתקופה שאחרי כל החום הזה...בקשר לשיניים תקני סטוקים של ליקוי ג'ל זה עוזר פלאים...מקווה שיעבור מהר..לך ולדניאל עוד לא הספקתי לשכוח ותיכף זה מגיע אליי שוב ב"ה..שאלו יהיו צרותינו העיקר שיהיו לנו בריאים הכי חשוב..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה