I.V.F. ראשון!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי חברות.

ראשית, אני מ ת ר ג ש ת ! ! ! סוף סוף הגעתי לזה, יש לי הרגשה מאד מאד טובה שזה יצליח.
    אני החודש התחלתי טיפול לקראת I.V.F. ראשון ומקווה שגם מוצלח. אחרי 4 הזרעות, 2 מתוכן כפולות. - (לא שחשבתי שיצא מכך משו).

רציתי לשאולכן, אם ביום שני ש ע ב ר קיבלתי מחזור, מתי תהיה השאיבה בערך???

אני יודעת שכל מקרה לגופו, אבל מן הסתם יש משו ממוצע.
    וגם לשאול מה המשך התהליך?

עד כה קיבלתי דקפפטיל לתוך השריר חד פעמי לפני כ3 שבועות בערך, גונל F ב150 Un, ומנוגון - אמפולה אחת.

חוץ מאוביטרל מה עוד מתוכנן "בקופסאת ההפתעות"?

אנא החכמנה אותי בפרטים, גם בכאלו שלא שאלתי, כמובן רק אם יש לכן כח וזמן ושאר ירקות.

תודה מראשששש,,,

מלודיה.
19 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה,
    השאיבה תהיה כנראה בסביבות ה-30 באוגוסט אם הכח ילך כשורה. זה פרוטוקול ארוך שאותו רב הרופאים מעדיפים.
    וכמו שאמרת 36 שעות לפני הביוץ המשוער כאשר הזקיקים יגיעו ל-20 מ"מ בערך וההורמונים יראו על רמות של לפני ביוץ תקבלי אוביטרל ואח"כ השאיבה.
    ההפתעה היחידה הנוספת היא תמיכה לאחר ההחזרה (שתהיה יומיים שלושה אחרי השאיבה) כדי לשמור על פרוגסטרון גבוה.

וההפתעה הגדולה תהיה
  • הי מותק,
    אז קודם כל ברוכה הבאה לעולם ה IVF .
    שמתי לך כמה קישורים שמתארים את התהליך בפירוט. אם מקישים בגוגל הפריה, נפתח עולם ומלואו, יש לך את כל המידע שתצטרכי.

http://www.health-pages.co.il/article.php?article_id=2432
    http://www.baby4u.co.il/articles/?id=2

לגבי מתי השאיבה - מאוד בעייתי לדעת, כל אחת מגיבה אחרת להורמונים, והזקיקים מבשילים בזמן אחר, ועיבוי הרירית... יש כל כך הרבה פרמטרים... שמאוד קשה לנבא מתי. לפי מעקב זקיקים וכל הבדיקות שנעשות בדרך אני מאמינה שהרופא שלך יוכל להגיד לך פחות או יותר.

עברת ממש כמוני שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אתן... פשוט.... מ ק ס י מ ו ת !!!!

תודה שאתן עונות.

אחרי השאיבה יש דימום רציני???

מה ששמש הפחיד אותי שכבר מיום ראשון בערב החלו לי מן כיתום חזק אני מקווה שזה לא יפשל את כל התהליך... מישהיא מכירה את הדבר הזה מקרוב פה??

ועוד משו, כמה זמן מומלץ לקחת חופש בשביל ההפריה וההחזרה?

מצטערת שאני מתישה...

יום נפלא,,, כמוכן!!
  • היי מותק....

אחרי השאיבה לא היה דימום
    אומנם היו לי כאבים אבל דימום??... לא!! ב"ה...

לגבי החופש....
    אני אחרי השאיבה חזרתי לעבודה יום אחרי...
    אבל בהחזרה נשארתי לנוח במשך 8 ימים..... ואז חזרתי לעבודה....
    כמובן שאם את עובדת פיזית אז עדיף מלכתחילה להישאר בבית
    עד התשובות החיוביות בעז"ה
    בהצלחה מאמי..... תהייה רגועה ושלווה....
    תשמרי על עצמך אחרי ההחזרה...
    תשתי הרבה לא להתאמץ... לא להרים ולהזיז כבד....
    לא להתקלח עם מים חמים מידיי....

בשורות טובות מאמי.... תחשבי חיובי.... תקראי את "נשמת כל חי"
    מחזיקה לך....
  • יכול להיות מעט דימום או כיתום, זה בסדר.

קחי חופש לפחות שבועיים אם את יכולה אחרי ההחזרה, ולא לנסוע בשום אופן בתחבורה ציבורית
  • מלודיה שיהיה לך בהצלחה מתוקה!!!
    מחזיקה לך
    והלוואי שכבר לקראת החגים תקבלי את ה- הכי יפה שיכולה להיות!!
  • היי מתוקה!! אין לי הרבה מה להוסיף למה שבנות כתבו. רק לא לפחד ולא להיות בלחץ ואת ההתחלה כבר עברת...וכל ההתחלות קשות. אני היום עברתי שאיבה וזה כלום...תאמיני לי.מאחלת לך המון בהצלחה.תעדכני.
  • מלודיה... איזה שם יפה בחרת..
    את מתרגשת וזה מקסים... לכי עם זה... בע"ה זה יעבור בדרך מסויימת לעובר שירגיש כמה את מצפה ומחכה ותרגשת לבואו...
    מאחלת לך המון בהצלחה
  • וואאהההוווווו.

איזה כייף אתכן, שאתן מתרגשות בשבילי, זה מחמם את הלב. ממש.

אני לא משתפת אפאחד (לא מהמשפחה והחברות בכל התהליך, שום כלום), יש רגעים שבא לי לצרוח בעיקר מההורמונים אבל.... אני לא רוצה לשתף.
    אז זה פשוט כייף לראות שיש מי שמקשיב ומבין ומתרגש.

אתן מקסימות. תודה על הכל!!!

יום נפלא.... כמותכן.

מלודיה.
  • ועוד משו, היום עשיתי מעקב בבית החולים, - דם + U.S., מאחר והכחל היה כ"כ רגיש אצלי, אז הטכנאית הציעה שנעשה בדיקה חיצונית (כמו בבדיקה של נשים הרות ) - אבל היית חייבת לשתות מלאאאאאאאאאאאאא מלאאאאאאאאא ורק שכבר לא יכולתי היא הכניסה אותי לבדיקה. בקיצור, בשביל להתרוקן מכל מה ששתיתי הייתי צכה כמה סבבים בשירותים.

ופתאום מצאתי את עצמי ברחוב ועם חייבת שוב להתרוקן.... נכנסתי לדואר, והמאבטח אמר לי אין פה שירותים ציבוריים, מצטער, , , ואז הוא אומר לי,: "את בהיריון? נכון?" - הבטן שלי עוד היתה מנופחת מהשתייה.... אמרתי לו אה אה...

לא שיקרתי... כי אני בשבוע שני כבר של ההיריון.... .

אז כן, אני אופטימית, הכי אופטימית, גם לבעלול אני כל הזמן אומרת שאנחנו כבר בהיריון (שבוע 2 למחזור).

טוב, ממש לא ברור מה המצב רוח הזה שנפל עלי, סליחה זה לא אני, זה הם (ההורמונים).

אוהבת.
  • חחחחחחחחחח חמודה את!! הצחקת אותי.את עוד במצב טוב אני עם ההורמונים הייתי מתגרשת כל יום מבעלי...מזל שהוא מבין ומסכים ללכת כל פעם"מחר בבוקר" לרבנות.חחחחחחחחחחח
  • מלודיה יקירה!
    אני כל כך מזדהה עם הרגשת השמחה שלך לגבי הIVF.
    אני זוכרת שבפעם הקודמת עם הבן שלי אני עשיתי 6 הזרעות וכבר חיכיתי להתחיל את ההפרייה.
    וגם עכשיו מאוד קיוויתי שלא נצטרך לעבור עוד פעם את כל ההזרעות האלה שלא הצליחו. וכשהוא התחיל לרשום לי פרוטוקול של IVF כל כך שמחתי. הרגשתי כאילו שזכיתי בלוטו.
    אז שיהיה לך המון בהצלחה והלוואי שזה יצליח מהפעם הראשונה
  • חחחח אני גם ביום שישי מתחילה להזריק דקפפיטל
    מקווב לא להתגרש כל יום מבעלי
    חחחחחחחחחחחחחחח
  • מלודיה את פשוט מקסימה רק מחשבות חיוביות כמו שאת עושה......

מתרגשת יחד איתך ומחזיקה אצבעות לבטא יפייפיה בעזרת השם לכבוד החגים הבאים עלינו לטובה הכל זה מלמעלה....
  • תודה יקירות, אעדכן.

ang, בעלי נראה לי יתגרש ממני בסוף מזה שאני כל היום עסוקה בפורום הזה....

יום נפלא לכולנו.

מלודיה.
  • היי יקירה
    את מהממת! שבוע שני להריון-זה גדול גדול גדול.
    שיהיה בהצלחה, ותגידי לבעל שלך שאת פה לטובת הכלל.
    אי אפשר להתווכח עם טיעון כזה
    .

• קראתי את כל התגובות, והפורום הזה פשוט מקסים....
    כל הכבוד לבנות המקסימות.
    ולך יקירתי אני מאחלת את כל ההצלחה שבעולם ורק בשורות טובות.....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה מקסימות!!!!

מסכימה גם שהפורום הזה מקסים ממש.

יום מופלא.

• מלודיה
    מחזיקה אצבעות שגם תבשרי לכולנו
    שאת בשבוע 7 להריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה