שאלה למנוסות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני חדשה בפורום, ואשמח לקבל עצות מהמנוסות. אני בת 34, נשואה שנה וחצי. עברתי מס' הפלות טבעיות, בסביבות שבוע 7-8 ולאחר בירור נמצא כי יש לי בעיית קרישיות יתר, כאשר הטיפול המומלץ הוא זריקות קלקסלן, מייד עם גילוי הריון ובמשך כל ההריון ושלושה חודשים אחריו. עכשיו אני כמה חודשים אחרי ההפלה האחרונה, (יכול להיות שאני גם קצת בלחץ...) אבל אני לא מצליחה להיכנס להריון.
    מישהי נתקלה בתופעה דומה?! אולי בגלל ההפלות החוזרות אני צריכה חיזוק מסוים?!
    אולי סתם להירגע?
    אשמח לתגובות....
2 תגובות
עמוד 1
  • בתחום הזה אני לא מנוסה
  • הי...
    את מטופלת אצל רופא מומחה?
    האם את מקבלת תמיכה לאחר הביוץ? 0פרוגסטרון), לעיתים זה עוזר למרות שאם ידועה הבעיה, אז לא בטוח שהתמיכה זה הפתרון אבל זה לא מזיק לנסות.
    הייתי מתייעצת עם רופא מומחה, אולי בתחום הריון בסיכון גבוה או רופא פוריות...
    שיהיה המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה