לסלע ונעמונת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בנות מזל טוב להריון

אני לאחר שלושה חודשים של ניסיונות לאחר הפסקת גלולות ומאז ומתמיד המחזור שלי מגיע כמו שעון כל 26 יום שזה אומר שאם קיבלתי פעםאחרונה ב29.7 אז אני היום ביום ה27 אני שוקלת לחכות עם הבדיקה הביתית עד יום חמישי לפחות

השאלה שלי אליכן האם הרגשתן שזה הריון ולכן עשיתן את הבדיקה?. או מסקרנות?.

תודה מראש מקווה שאצטרף אליכן החודש
3 תגובות
עמוד 1

• בנות אשמח לשמוע את הדעה של כולכן תודה מראש
  • היי,
    קודם כל תודה:) עדיין קשה לי קצת להאמין, במיוחד שעברו כבר כמה שעות מאז שראיתי את הפס הורוד הבהיר ואני מתחילה להיכנס לפרנויות שאולי הזיתי ;)

בכל אופן, עשיתי את הבדיקה עם השתן הראשון בבוקר, מסקרנות בלבד- בגלל שהמחזור שלי פשוט לא הגיע והוא די מסודר אצלי. מעולם לא היה עיכוב (25-27 ימים). למעשה ביום ה- 30 על הבוקר עשיתי (והייתי מחכה עוד יום אפילו אבל עשיתי בזכות נעמונת )

לגבי תחושות- אכן היו לי כאבי בטן תחתונים קלים שלא ממש הכרתי והייתי קצת עייפה. בנוסף, בד"כ כשבוע לפני מחזור מתחילים לי כאבים בחזה שחולפים לאחר יומיים. עכשיו הם התחילו קצת יותר מאוחר ולא חלפו, שלא לדבר על הנפיחות בחזה.
    אבל, הכל ממש ממש בקטן. ... וגם חשוב לי להדגיש שכל זה יכול להיות קשור ל"הריון מדומה" (הרצון להיות בהריון מביא לכל מיני תחושות מוזרות:)). גם הכל יכול להיות תסמיני מחזור שפשוט הגיעו מאוחר.
    אני מציעה, שתחכי עוד יום ותעשי בדיקה.
    מאחלת לך לראות את הפס המיוחל (או בתא בדם) !!

תודה רבה

אני עשיתי בדיקה כי היה לי איחור של יומיים וכבר לא יכולתי לחכות יותר
    המחזור שלי סדיר , כל 28 יום
    חוץ מכאבי מחזר רגילים אני לא מרגישה כלום
    בעבר היתה לי רגישת בחזה אך הפעם אין.
    אני מציעה לך לחכות לאיחור של המחזור...
    בהצלחה :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה