המון סימני שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!
    אני חדשה כאן, למרות שעד עכשיו קראתי את כל ההודעות שלכן ולמדתי מכן המון.
    אני בשבוע ה 11 להריון ואנחנו מצפים לתאומים. זהו הריון ראשון ולהגיד שאני לחוצה זה כמו לא להגיד כלום.
    אני לא יודעת למה לצפות ואיך להתנהג, יש לי הרגשה שהרופא שלי לא מספיק טוב ולא מספיק אחראי ומצד שני אני מפחדת להחליף רופא עכשיו.
    כמו כן, קיבלתי הפנייה לשקיפות וקיבלתי המלצה לרופא פרטי שמסתבר שלא מטפל בהריון תאומים עכשיו אני לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות. כאשר פניתי למכבי על מנת לקבל תור אצלהם הם אמרו שאין להם תורים פנויים אצלינו בקופה (אשקלון) ושלחו אותי לראשון, וזה נראה לי פשוט הזוי שאני אמורה לנסוע עד לראשון בשביל שקיפות...
    מקווה שתעזרו לי למצוא את עצמי בין כל סימני השאלה!
    ויקי!
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל ברוכה הבאה, ומזל טוב על ההירון...
    לגבי השאלות שלך, אני גם אשקלונית וגם בקופ"ח מכבי, את השקיפות שלי עשיתי באשדוד...את לא צריכה לנסוע עד ראשון...
    בהיריון הראשון שלי גם אותי שלחו לכל מיני בדיקות מסויימות בראשון, ככה זה במכבי, שם יש את מרכז בריאות האישה...
    אבל בהיריון הזה (ילדתי לפני חודש..), את כל הבדיקות עשיתי באשקלון ובאשדוד..תנסי כל יום להתקשר לראות אולי מישהי ביטלה..זה קורה..
    אני לא יודעת איך זה בהיריון של תאומים אולי בגלל זה שלחו אותך, תבדקי את זה...
    מי הרופא שלך???
  • שלחו אותי לראשון כי הם אמרו שאין תור פנוי לא באשקלון ולא באשדוד.
    הרופא שלי זה חינצ'ין בוריס, תאמת שאני אצלו מגיל 17 ואני לא מתארת לעצמי איך זה להחליף רופא פתאום.
  • טוב, אני לא מכירה אותו...אבל כמו שאמרתי לך תנדנדי להם כל יום תבדקי אם מישהי ביטלה...יכול להיות שתצליחי לתפוס תור, ותחסכי את הנסיעה לראשון...
    בכל אופן שיהיה בהצלחה מותק...
    אגב, באשדוד מקבל ד"ר ערן כסיף, הוא מקסים ושמעתי שהוא תותח..אצלו נבדקתי בהיריון האחרון...הוא גם מנהל את אחד הפורומים פה נראה לי..
  • תודה רבה!
    ואיך קובעים אליו תור דרך מכבי או פרטי?
  • דרך מכבי...אני לא עשיתי שום בדיקה פרטית בהיריון הזה..
  • וואלה?!
    תודה רבה, רבה!
  • אם כבר את נוסעת מחוץ לעיר תבררי באשדוד - למרות שאני לא במכבי יש את מכון מורן - שירותי אולטרסאונד - היחס מאוד טוב - ונראה לי הם מקבלים את כל הקופות חולים - אי ארשום לך פה מספר תבררי איתם - והכי מקסימום תבררי עם הקופ"ח שלך אם נותנים לשם טופס 17
    זה המספר : 08-8654894
    וזה הכתובת - הבנים 5 אשדוד 77444

מקווה שעזרתי - שיהיה בהצלחה - ואם הלכת לשם - ואת תלכי גם בסקירה ראשונה - תבקשי מראש לעשות הקלטה - בסקירה מוקדמת הם נותנים בחינם בסקירה מאוחרת בתשלום - וכמובן אפשרי תלת מימד :)
  • שלחו אותי לראשון כי הם אמרו שאין תור פנוי לא באשקלון ולא באשדוד.
    הרופא שלי זה חינצ'ין בוריס, תאמת שאני אצלו מגיל 17 ואני לא מתארת לעצמי איך זה להחליף רופא פתאום.
    היי , איך הוא בתור רופא להיות איתו בתקופת הריון , מתי ראו דופק אצלך ואמר לך ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה