למבינות שבינינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החודש בדקתי ביוץ, וכמו תמיד השתדלנו מאוד ל"הכנס להריון".
    הייתה לי תקופה של כמה חודשים שכל 28 יום בדיוק קיבלתי מחזור. חודש שעבר התחילו לי יומיים לפני החישוב כתמים שחורים...ורק אחרי יומיים כאלה התחיל דימום. אחריו עוד יומיים של כתמים. החודש הייתי אמורה לקבל (אתמול או היום) ושוב היה לי לפני 4 ימים כתם שאחריו כמה ימים נקיים ואתמול והיום שוב כתם פצפון. בדר"כ הדימום מתחיל כדימום ונמשך יומיים.
    עשיתי בדיקת הריון בשבת -שלילית
    והיום- שלילית.

יכול להיות שהבידוקת האלה מעאפנות??? או שאני סתם נורא רוצה ילד אז אני מדמיינת?

ושאלה אחרונה- יכול להיות שהביוץ חל שבוע לפני המחזור? כי בבדיקות הביוץ אני רואה 2 סימנים אבל את ה"תחושת הביוץ" אני חשה בבטן התחתונה אני מרגישה בימים יותר מאוחרים.

תודה,
    ורק בשורות משמחות לכולנו!

היקום עובד למעני ועוזר לי להשיג את מטרותיי
2 תגובות
עמוד 1
  • היי פרסיליה! אחלה שם.
    אצלי הבדיקות ביוץ דייקו - כשהיו 2 פסים היה ביוץ.
    אני יודעת את זה כי המחזור הגיע בדיוק שבועיים אחרי הביוץ על פי הבדיקה.
    תספרי 14 יום ממתי שהיתה לך תוצאה חיובית בבדיקת ביוץ - וזה היום הראשון של המחזור.
    אם הוא לא מגיע אז את מאחרת וכדאי לעשות בדיקת הריון.
    המון הצלחה! הלוואי שזה החודש!

• הבדיקות הביתיות בכלל לא אמינות, לכן אני אומרת לך ולכל הבנות: תעשו בדיקת דם! ואח"כ, כאשר תקבלו בטא חיובית תעשו בדיקה ביתית בשביל הכיף, לראות 2 פסים ולבדוק את הערכה.

ערכות הביוץ גם לא הכי מדויקות ואמינות, המחזור מגיע בד"כ 10 ימים עד 14 יום אחרי הביוץ, אבל יש חריגות תמיד.

תמשיכו לעבוד כל עוד יש 2 פסים, זה לא יזיק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה