שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד לא מזמן היתה לי בעיה של מחזורים ארוכים, כמעט חודש שלם מחזור, ואפילו חודש. הרופא עשה לי בדיקה ואגינלית עד הרחם + ביאופציה וגילה חוסר הורמון נשי. נטלתי כדורים 3 חודשים והוא חזר על הבדיקה, שהראתה שהכל בסדר. אבל המחזור עדיין ממשיך לעשות בעיות ולהיות לפחות 3 שבועות ברצף. חזרתי לרופא והוא אפנה אותה למומחה שעשה לי צילום (זה היה במרץ), הטופס הוא ידני וכתוב עליו "דוח היסטרוסקופיה".

לפני כמה ימים ביקשתי מהרופא נשים שישלח אותי לצילום רחם וחצוצרות לבדוק שהכל בסדר כי אני רוצה
    השאלה שלי האם זו אותה בדיקה שעשיתי קודם לכן? ולמה אני שואלת? מאוד סבלתי בבדיקה ובצילום הזה... עד כדי בכי היסטרי. אציין שיש לי מבנה מאוד סגור ואפילו את הקש הזה עם המצלמה מקדימה בגדול של קש של טרופית הוא לא הצליח להכניס.
    אשמח לתגובות
6 תגובות
עמוד 1
  • זה אותה בדיקה.
    לא ברור לי למה את רוצה לחזור עליה?
  • למה לחזור עוד פעם על הבדיקה?
    במהלך כמה חודשים שום דבר לא ישתנה במבנה הרחם,
    אם הבדיקה היתה תקינה אז הכל בסדר
    אני חושבת שאין צורך לעבור אותה פעם נוספת,
    במיוחד כשהיה לך כל כך כואב וקשה
  • צילום רחם זה סיוט, ולא צריך לחזור עליה!
    אם עשית רק היסטרוסקופיה אז זה אפילו עדיף, את לא צריכה צילום רחם.
  • אני ממש לא רוצה לחזור אליה, זה סיוט וכאבי תופת (אצלי בכל אופן)
    בלי שום קשר לזה שאני רוצה להכנס להריון היתה לי בעיה במחזור, המחזור היה ארוך מאוד מאוד.... לא הזמן בין מחזור למחזור אלא המחזור עצמו.
    אז לכן עשו לי את הבדיקה בחודש מרץ (אחרי נטלתי כדורים להעלות את ההורמון הנשי).
    עכשיו... הוא כנראה לא שם לב שעשיתי אותה, אני קבעתי תור אליו לשבוע הבא, אני אראה לו את תשובות לצילום (הרופא שלי שלח אותי לרופא אחר לעשות את הבדיקה)

לפי מה שהבנתי הוא מתמחה ב: יילוד וגניקולוג ,פוריות
    אני בקופת חולים לאומית, יש מישהי שיכולה להמליץ לי על רופא... או שעדיף פרטי??
  • איפה את גרה?
  • מושב זיתן, ליד לוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה