לבנות שהילדים שלהם סובלים מאוזניים ובכלל!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבועיים התפתחה אצל להב דלקת באוזן וקיבלנו מוקסיפן.
    לקחנו שבוע
    מדי פעם הילדה מספרת שהאוזן כואבת אבל הייתי בטוחה שהיא מתכוונת למה שהיה (כי היא באמת סבלה הפעם)
    הלילה היה לנו בכי היסטרי של חצי שעה
    ומהבוקר שוב מתלוננת על האוזן
    הלכתי לרופאת ילדים מחליפה
    והיא אמרה ש....

14 תגובות
עמוד 1
  • תודה לאל לבן שלי לא היה בעיות באוזניים
    אבל אם הייתי במקומך הייתי הולכת לעוד רופא
  • סיוון מתוקה, אם את לא רגועה אז רצוי שתתיעצי עם רופא נסף. זאת הבריאות של הקטנטונת שלך, אל תעשי דברים שאת לא שלמה איתם.
    העיקר שתרגיש טוב

ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • היי
    מי חמצן לדלקת אוזניים, הם טיפול מקובל מאד, הם תוססים וגורמים להפרשות לעלות כלפי מעלה ואז אפשר בעדינות להוציא אותם.
    עם זאת כאבי אוזניים (בד"כ) פורצים בלילה, ובהיעדר טיפול כמו אוטידין (טיפות משככות כאב לאוזן) את יכולה למצוא את עצמך בוכה עם הילדונת עד הבוקר.
    אז...אולי לא צריך טיפול אנטיביוטי אבל משכך כאב כלשהו אולי תצטרכו.
    דרך אגב לדלקות אוזניים יש נטייה לחזור פעם אחר פעם, במיוחד אחרי צינון/שיעול, התעלות של האף-אוזן-גרון קשורות זו לזו, ודלקת באחד יכולה לגרום לתופעות לוואי באחר.
    כדאי להימנע מבריכה/ים, ואפילו באמבטיה להשתדל שכמה שפחות מים יחדרו לאוזן.
    כדאי להימנע ממתן בקבוק בשכיבה (רק ב45 מעלות ומעלה), פעולות המציצה מגבירות את הסיכוי לדלקות אוזניים חוזרות.
    ותרגישו טוב.
  • סיוני,
    קודם כל, החלמה מהירה ללהבונת!

אמא שלי כל הזמן מנג'סת לי בנושא האזניים -
    היא טוענת שאני ואחותי מעולם לא סבלנו מהאזניים, כי היא הקפידה לשים לנו צמר גפן עם שמן פרפין באזניים לפני כל מקלחת.

אמנם אני לא עושה את זה עם דור, אבל אם יש לה נטייה לדלקת, אולי כדאי לנסות?
  • אני עם מיכל, לצערי, מורגלת לדלקות אוזניים ומוגלה באוזניים.
    אצלה ממש נוזלת המוגלה החוצה בכמויות
  • אצלי היא מאוד סבלה מהאוזניים (בסוף עשינו ניתוח כפתורים בגיל שנה וחצי) ולא תמיד היא קיבלה אנטיביוטיקה, הרופאה שלנו גם אמרה שאם אין חום לא צריך אנטיביוטיקה.

תרגישו טוב!!
  • החלמה מהירה ללהב!
    מנסיון שלי עצמי עם דלקות אזניים, מי חמצן רק מנקים את האוזן (הכל תוסס ועולה) אבל אח"כ צריך לשים טיפות כמו דקס אוטיק שמטפלות בדלקת, לגבי אנטיביוטיקה לדעתי זה תלוי בחומרה, לא יודעת להגיד.
    לדעתי קחי לעוד רופא, זו אבחנה לא קלה (נקב בעור התוף) כדאי לקחת לעוד רופא בהחלט.
    אני מקווה שהנחו אותך להמנע מהרטבת האוזן במיוחד בזמן הזה של הדלקת ולדעתי גם כל עוד הנקב קיים.
  • הבן שלי סבל מדלקות באוזן התיכונה חוזרות מגיל שנה בערך ועד שלוש. כל פעם שבוע של דלקת בה היינו מטפלים בעזרת טיפות אוזניים, שבועיים הפוגה ואז עוד פעם. כל צינון קטן היה גורר אחריו דלקת אוזניים.
    המליצו לנו לנתח אותו ולא הסכמתי. בגלל שלא תמיד הניתוח יעיל לטווח ארוך ולעיתים צריך לחזור על הפעולה אחרי שנתיים, כי אסור שייכנסו מים וכל מיני הגבלות כאלה ואחרות.
    הגבלתי את כמות הממתקים ומוצרי חלב פרה למינימום וזה עזר להפחית את כמויות המוגלה. קניתי גם מכשיר pop-ear שעזר לנו מאוד לווסת את לחץ האוויר באוזניים (יעיל רק כשהילד מספיק גדול בשביל לשתף פעולה). כל פעם שהופיעה נזלת הייתי עושה לו את זה וכך מונעת דלקת. היום ב"ה אנחנו חוגגים כמעט שנה בלי דלקות. טפו טפו טפו...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • לצערי יכולים להעניק לי תעודה בנושא הזה.
    לון-לון סובל מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות (בגיל 9 חודשים עד חודש מאי בערך היה כל הזמן עם דלקות אוזניים! אוףףףףף!
    אז ככה,
    כעיקרון כשיש דלקת באוזן רואים בלט בעור התוף ואודם זה סימן לדלקת שלא התפרצה ואז צריך לתת אנטיביוטיקה כי טיפות זה "כוסות רוח למת".
    אצל אלון בגלל "שהגוף התרגל לדלקות" כל דלקת הייתה מתפרצת כלומר מהלחץ מייד היה נוצר חור קטן והמוגלה היייתה יוצאת יש רופאים שמאמינים שאם במצב כזה אין חום אז לא צריך לתת אנטיביוטיקה ויש כאלה שבכל מצב נותנים אנטיביוטיקה. בכל אופן כדאי לקחת תרבית של המוגלה.
    אני שילבתי מיליון טיפולים פרא-רפואיים (הומאופטיה, נתורופתיה ושות') יחד עם טיפול קונבנציונאלי - אבל עוד לא הייתה פעם אחת שלא קיבלתי בשבילו אנטיביוטיקה זה סבל נוראי ואני לא מוכנה שיעבור את זה...
    הייתי הולכת לקבל חוו"ד נוספת
  • אני יודעת מהרופא ילדים שלי שלא מומלץ כ"כ לשים מי חמצן באוזניים
    חמותי גם אמרה לי כמה פעמים לא לשים להם
    עדיף שתקחי את להב לאבחנה אצל א.א.ג. של ילדים
    שתרגיש טוב
  • תודה בנות
    עוד מעט אנחנו הולכים לרופאה של להב.

לצערי הרב אנחנו נוסעים לאילת ולכן לא יכולתי לקבוע תור לרופא אזניים (ניסיתי להיום ללא הצלחה, אפילו בפרטי

• החלמה מהירה ללהבונת
  • מצאתי כאן קצת מידע על תסמינים לכאבי אוזנייםאצל הילדודס.. מקווה שעוזר
  • אני בעינייני אוזניים עם אריאל לא סומכת על רופאי ילדים לצערי...

פעם אמרו שאין כלום אין כלום עד שמרוב שהייתה סתימה לא ראו את הדלקת שהתפתחה למשהו חמור שברוך ה' עבר אך עדיין אנחנו במעקב רבעוני אצל אף אוזן גרון.

אני ממליצה לך לגשת באופן דחוף לרופא אף אוזן גרון לבדיקה...
    ניתן להשיג תורים מעכשיו לעכשיו אצל א.א.ג במיקרים של ילדים...

בהצלחה ותרגישו טוב...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה