סיפור הצלחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    סיפור ששמעתי היום שעשה לי צמרמורת ולא הפסקתי לבכות מהתרגשות!
    הבוס שלי ואשתו ניסו להיכנס להריון כמעט 3 שנים ללא הצלחה,עשו את כל הטיפולים שאפשר לעשות ללא הצלחה. בחודשים האחרונים היא התייאשה מהכל ואמרה שהיא צריכה הפסקה לעצמה ולנפש שלה!
    היום,
    היא סיפרה לי שהיא בהריון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הרופא הסביר את זה ע"י כך שהיא פשוט הפסיקה לחשוב על זה וסוף סוף לא הייתה לחוצה וכנראה שזה מה שגרם להצלחה.....
    מוסר השכל: לכל אחת יגיע הזמן שלה, צריך לחכות בסבלנות, להפחית את מדד הלחץ ופשוט להיות רגועות...
    אז שיהיה בהצלחה לכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולנו
4 תגובות
עמוד 1
  • כמה נכון!
    אבל כמה קשה
  • באמת שיש די הרבה סיפורים כאלה וכולם אומרים שחייבים להפסיק לצפות ולהפסיק להילחץ ולחפש צרות איפה שאינן... אבל כמו שהקליפה אמרה כמה קשה לעשות את זה בפועל...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • מה תגידי שאני שמעתי על זוג שניסה שנים, הגיעו לאימוץ - התחילו בתהליך ואז גילו הריון?
    או סיפור אחר ששמעתי, על אישה שנכנסה להריון אחרי 15 שנה של טיפולים/נסיונות, כשהבת שלה בת ה-18 התחתנה ונכנסה להריון - היא הפסיקה לנסות ופתאום נקלטה טבעי, בגיל 40+, קולטת???
    לא חסרים סיפורים כאלו,
    בגלל זה כל הזמן יש בי איזו ציפור קטנה בלב שמקוננת ולוחשת שאנחנו יכולים טבעי ולא צריך לרוץ לטיפולים, אם לא הצליח עד כה זה בגלל הלחץ, בגלל שלא ניסינו מספיק, סתם חודש לא טוב וכו...
    אז למה בכ"ז אני מתחילה טיפולים?
    רק כי אין לי זמן לחכות - בגלל הגיל ובגלל שאני רוצה עוד ילדים גם בהמשך.... אז נותנת לעצמי כמה נסיונות טבעיים ואם לא ילך- אז כמו בהריון הקודם עושה טיפול ונגמר הסיפור
  • מוכר מאוד :) אני ניקלטתי בחופש בצפון כשבכלל לא חשבתי על זה אפילו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה