מבואסת וצריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים להיכנס להריון
    הייתי בטוחה שזה יהיה ממש פשוט אבל זה לא. אנחנו רק בחודש השני לנסיון אבל אי לחוצה מהסיבה שאני יודעת שבייצתי ושבזמן שבייצתי עשינו אהבה.
    האם יש לנו בעייה? כי הרי אם יש ביוץ ושכבנו אז אני אמורה להיקלט, לא?
    הסיבה שאני יודעת שבייצתי היא שהלכתי לרופאת נשים שלי בגלל כאבי בטן והיא אמרה לי שהכאבי בטן זה כתוצאה מביוץ. עשתה לי אולטרסאונד וראתה שבייצתי יומיים לפני הפגישה אצלה.
    אני מוטרדת מזה ממש וחושבת על זה כל היום.
    דבר נוסף שאני לא מצליחה להבין זה בקשר לסדר של הביוץ אצלי.המחזור שלי הוא 31 יום (תמיד היה) והחודש יצא שבייצתי ביום ה-13 למחזור. ממה שקראתי הביוץ אמור להיות 14 יום לפני סיום המחזור ואצלי זה הרבה הרבה יותר מוקדם, האם זה הגיוני?
    אשמח לעזרה
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כ"כ יודעת לענות לך על השאלות אבל ממה שאת מתארת לא נראה לי שיש לכם בעיה ..
    היה איזה מאמר שמצאתי בגוגל (כמובן שאף זכות לא שמורה לי במאמר הזה:))
    ואני חושבת שהוא יסביר לך למהבהחלט יכול להיות שבפעם הראשונה (ואף יותר מזה) לא מצליחים ולמה הפלא שזה קורה הוא כ"כ גדול
    תעתיקי את הלינק:

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/9378209.doc

ואת צריכה פשוט צריכה סבלנות (ואמונה !) - וזה יגיע !!

לי היה בעבר ביוץ ביום ה - 11 כך שהגיוני מה שאת אומרת לגבי היום ה13
    בנוסף, לפי מה שאני קראתי מעט מאוד אחוזים של זוגות מצליחים בחודשיים הראשונים להיקלט
  • זה הגיוני!
    14 יום זה הממוצע.
    יכול להיות גם 10 ימים לפה ולשם
    זה שבייצת ובהנחה שלבעלול אין שום בעיה בזרע (טפו טפו טפו) עדיין לא אומר שיהיה מיד הריון.

סטטיסטית לזוגות הפוריים ביותר לוקח חצי שנה עד שנה עד שמושג הריון
  • היי אורית......
    כמעט כל זוג שאני מכירה לא הצליח ישר להיכנס להיריון יש כאלה שלוקח להם חודשיים ויש כאלה שלוקח להם חצי שנה ויותר ואין להם שום בעיה....יש המון גורמים לאי קליטה כמו לחץ או אחרי תקופה ארוכה בגלולות , בכל מקרה תרגעי, אל תחשבי ישר שיש בעיה...
    אני מחזיקה לך אצבעות שבחודש הבא יהיו לך בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה