היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בבנות למי יש רעיונות למתנה לחג?מה לקנות להורים?ולחמתי?כל שנה אותו סרט..
13 תגובות
עמוד 1
הולכת להיפר לא חסר מה לקנות שי
לאמא שלי אני תמיד קונה בגד. לחמתי- לא קונה
אנחנו כבר כמה שנים אוספים תמונות של כל הנכדים של הורי ועושים להם לוח שנה ב- CBOOK. שנה שעברה עשינו כזה גם לסבתא שלי, ונראה לי שהשנה נעשה גם לחמי וחמותי לוח שנה כזה, אבל רק עם התמונות של מעין ויובל.
לאמא לשי אקנה אגרטל או משהו כזה - היא קנתה מזנון חדש אז משהו לסלון / מזנון
השנה אני קונה לחמתי...רעל עכברים אולי על זה היא תלמד לומר תודה!!! כל שנה אני משקיעה מאמצים רבים כספים מיותרים והיא...רק מתלוננת זהו! השנה גמרתי עם זה אני אפילו לא שואלת אותה מה היא רוצה
לוח שנה CBOOK
בקשר לחמתכן...לא יפה... בקשר ללוח שנה גם אני עושה בד"כ..שנה שעברה אפילו עשיתי ספר תמונות מעוצב...זה גם לא הכי זול 150 שח בערך עם התמונות אבל חשבתי להוסיף את זה...אבל לא ראיתי עדיין מתנה שווה לקנות...
ראיתי בחנות צילום שעון קיר שבמקום מספרים יש 12 מסגרות תמונה קטנות, כך שאפשר לשים 12 תמונות שונות של המשפחה מתנה מעלפת, אני מתכוונת לעשות לאבא שלי ואולי נשקיע גם לחמותי
הרגע שרפתי שעתיים על האתר המדהים הזה... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
גם אני בשנתיים האחרונות הייתי מכינה לוחות שנה ב CBOOK, די מיציתי את העניין
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לא קונה לאף אחד ובכך פותרת את הבעיה
שנה שעברה הגענו להסכם הדדי עם כל הצדדים... מספיק עם המתנות המיותרות האלה!!!
אני בד"כ קונה לאמא שלי משהו לבית... ולחמותי גם לי נמאס לקנות כי גם לי היא בקושי אומרת "תודה".. אבל נראה לי שבסוף אני יקנה גם לאמא וגם לה 2 סטים של כלים מששת