חדשה -ישנה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות !!!
    האמת שבעבר הייתי פעילה יותר בפורומים השכנים אבל המציאות הלא פשוטה הביאה אותי להתוודע לפורום המדהים הזה והאמת שקצת קשה לי העובדה שאולי בעתיד אצטרך לעבור טיפולים כדי להרחיב את המשפחה שלי!
    רציתי רק לדעת אם יש כאן בנות שעוברות טיפולים עקב בעיות גנטיות?
    כעיקרון אצלי הכל תקין הבעיה היא עם בעלי שנושא מחלה גנטית שלמזלנו כן אפשר לעלות עליה בשלבים מוקדמים של היריון אבל הסיכוי שהעובר ישא את הגן הוא
    50%-50% שזה סיכוי גבוה.
    הרופאים המליצו שאם נחליט להיכנס להיריון אוכל לעשות זאת בדרך הטיבעית ובשבוע 10 לעשות סיסי שיליה כדי לבדוק אם העובר נושא את הגן ואם כן אז כמובן לבצע הפלה או באפשרות הנוספת שהיא ליצור עוברים מחוץ לרחם לבדוק אחד אחד מהם ואלו שלא נשאים יוחזרו לרחם.
    אני לא כל כך יודעת מה לעשות...התייעצנו עם הרופא והחלטנו שברגע שנהיה מוכנים לעוד ילד ננסה בדרך הראשונה- הטבעית למרות שיש כאלו שחושבים שאולי כדאי לי פשוט ליצור עוברים וזהו ולא לקחת סיכון שאולי אצטרך לעבור הפלות ....
    אני פוחדת וחוששת ולא כל כך יודעת מה נכון לי....אשמח אם תייעצו לי בעניין
8 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי בסיטואציה הזו, אבל נראה לי שבסיכוי של 50% אני הייתי הולכת על המעבדה ולא על הטבעי.
    תחשבי על המתח והלחץ שילוו אותך עד לבדיקה, עד לקבלת התוצאות, ואז אם חלילה לא תקין- לעבור הפלה, עם כל הקושי הנפשי...50% סיכוי זה באמת גבוה יחסית, גם אם הכל תקין- לא תוכלי לדעת זאת עד אחרי הבדיקה
    למה את נרתעת מהטיפולים? הרי סה"כ לא מצאו אצלכם בעיית פוריות, סביר שהטיפולים יעבדו ויביאו תוצאות לא פחות מהר מהדרך הטבעית עבורכם, ותוכלי לפתור את הדילמה והלחץ בשלב מאד מוקדם.
    גם גרידה לרחם -תחשבי על זה- יכולים להיות סיבוכים, אולי קשיים בכניסה להריון בהמשך...
    נראה לי בקיצור שכל היתרונות לטובת הטכנולוגיה.
    יש פה מישהי שעברה משהו דומה אבל אני לא אכתוב את שמה - לא בטוח שהיא רוצה בכך
  • קודם כל, אל תדאגי,
    אני מאחלת לך שיצליח לכם בטיבעי עם עובר או עוברית בריאים ושלמים....
    אני חושבת שאחרי מה שאני עוברת,
    אפילו עם סיכוי של 50 אחוז לילד בריא, הייתי מנסה בדרך הטיבעית, ןמקסימום אם הוא חולה, אז הפלה.....עדיין קיים הסיכוי שהוא יהיה בריא ומושלם
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • פעם שניה- בדיוק עכשיו אני רואה תוכנית בערוץ 10 על הפריות חוץ גופיות והתהליך הוא די מורכב....מזה אני פוחדת, מהשאיבות ומההחזרות -לא פשוט לי
    מיה-בגלל זה אני מעדיפה לנסות קודם טיבעי, כמו שאת אומרת, אם יש סיכוי קטן שהעובר יהיה תקין אז אני הולכת על זה ואם לא יהיה כך אז נעשה הפריות-אני חושבת בדיוק כמוך!!!
    הרופאים חלוקים ואומרים שזאת הבחירה שלי וההעדפה שלי, יש כאלה שאומרים ללכת ישר על הפריות ויש כאלה שאיתי בסופו של דבר הבחירה היא שלי!!!

לא יאומן!!!! כאילו התוכנית שודרה במיוחד בשבילי

• שכחתי להוסיף.....תודה על התמיכה
    חשוב לי לשמוע ולמוד מניסיונכן-זאת החלטה לא פשוטה בשבילי!
  • בסוף יהיה בסדר, זה לפחות מה שמחזיק אותי
    מיה שמחכה לחסידה.....

• [/center]
  • שלום!
    שמעת דעות לכאן ולכאן מה שנשאר לי זה רק לאחל לך המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי
    בכל מקרה אנחנו פה בשבילך
  • מיה תהיי בטוחה שיהיה בסדר שלא יהיה לך ספק בכלל!!!
    רק תהיי חזקה ואל תתיאשי והכל יסתדר!!!
    בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה