היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מבינה מה לא בסדר כול היום התינוק ישן אין בעיה בלילה הוא לא רוצה זה הלילה הרצוף שבקושי אנחנו ישנים מה לא בסדר מה גזים אבל רק בלילה
6 תגובות
עמוד 1
יכולות להיות מיליון סיבות, אל תשכחי שגם הוא צריך להתרגל לעולם ולהרגליו.
קצת סבלנות והכול יבוא על מקומו.
בהצלחה
אנחנו היינו מחשיכים מאד את החדר בשעות היום וכך היה נרדם בקלות. בימים הראשונים הם עוד קצת בג'ט לג תינוק שישן טוב ביום ישן טוב גם בלילה- להבדיל מילדים- אצל תינוקות שינה מעודדת שינה. תקפידי להמשיך להרדים ביום והלילה יבוא מעצמו לא להתיאש את מניקה?
לא מניקה אבל עם הוא רוצה עוד לכול שזה עוזר לא קצת להירדם אז אני מכינה
אין מצב לגזים גזים צצים אחרי שבוע 3 .... יש לו כבר ברית ? יש מצב שזאת הסיבה ... בר שלי סבל קשה אחרי הברית... מקווה בשבילכם שתכלו לנוח סוף סוף..
מחר בעזרת השם הברית
מזל טוב. את אומנם אמא פעם שנייה ועדיין אני מזכירה לך - הוא בן שבוע! הוא מסתגל ומתרגל לעולם הזה. לקולות, לריחות, למגע, לנשימה, למזון, הגוף שלו לומד איך לעבוד, המוח מתחיל ללמוד איך לקלוט. אני יודעת שלא קל בחופש הגדול רגע אחרי לידה שגם הילד הגדול בבית ואין לך זמן לנוח ואין לך זמן להחלים מהלידה, נסי לבקש כל עזרה אפשרית ע"מ שתוכלי ללכת לישון לפחות בבקרים כשהוא ישן.