מבאס קצת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו בנסיונות ולקראת טיפולים שיחלו באוקטובר
    החודש לא ממש עבדנו קשה, אבל בהחלט הרגשתי את הביוץ, וסביב הביוץ עשינו כל מה שצריך
    אני אמורה לקבל היום/מחר וכל הסימנים מראים שאכן ימח שמה בדרך.
    בעלי החמוד כבר התחיל לדמיין כי בימים האחרונים הייתי עייפה ברמות אחרות, היו לי כאבים ומיחושים, חם לי בטירוףףף (אני יודעת שלכולם אבל אני חריגה בקטע הזה- אף פעם לא מזיעה...יש לי איזה חוסר איזון הורמונלי).
    בקיצור הורדתי אותו מזה, אמרתי לו שלא רוצה שיתאכזב - אין סיכוי שאני בהריון
    זהו. אתמול היה כתם חום (דם ישן) - זה בחודשים האחרונים סימן אצלי וקורה כמה ימים לפני המחזור יחד עם כאבי מחזור שיש גם הפעם.
    דבר אחד מוזר- יש לי כאבים ממש בעצמות של האגן - כבר שבוע-שבועיים, לא רציניים אלא יותר עמומים, ואתמול כשהרמתי את הבן שלי ממש הרגשתי שנתפס לי השריר בבטן התחתונה- תחושה שזכורה לי היטב מההריון הקודם.
    לא משנה, סתם רציתי לפרוק את אכזבתי
3 תגובות
עמוד 1
  • למה רק באוקטבר?
  • מה עם ספטמבר? לא תנסו טבעי?
    אם לא תחשבי על זה ההריון יבוא בהפתעה
  • בספטמבר כמובן שננסה טבעי, פשוט התור לרופא פוריות הוא באמצע ספטמבר, המחזור יתחיל בתחילת אוקטובר, יש חגים באמצע...במקרה הטוב הטיפול יהיה באוקטובר. אם נפספס זה עלול להיות גם נובמבר.
    עד שיהיה בכל אופן מנסים טבעי- למרות שעם FSH גבוה כמו שלי....מה הסיכוי?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה