היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, בשבוע שעבר בישרתי לכן שאני בהריון (6 שבועות לפי חישוב מהיום הראשון של המחזור). בכל אופן אתמול בערב הרגשתי ממש לא טוב,היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה ובעלי החליט שנלך למל"רם, הלכנו ובאמת הפנו אותי למיון נשים. שם עשו לי אולטרסאונד וגינלי, הרופא אמר שההריון הרבה יותר צעיר ממה שחשבתי ושלדעתו זה סוף שבוע חמישי ושהוא רואה שק הריון, בנוסף גילו אצלי בשחלה צ'יסטה. הרופא אמר לעשות אולטראסאונד חוזר בעוד שבועיים ושכרגע הכל תקין. הגעתי הביתה הלכתי לישון ובאמצע הלילה קמתי עם כאבים חזקים, הלכתי לשירותים ואז הרגשתי מסוחררת, הספקתי לקרוא לבעלי וכשיצאתי מהשירותים התעלפתי, לקחתי נורופן והלכתי לישון. אני ממש מפחדת ולא מפסיקה לראות את התרחישים הכי גרועים ורק הציפייה לאולטראסאונד בעוד שבועיים פשוט הורגת אותי. ייתכן שפשוט לגוף קשה לקבל את השינויים שחלים בו? אשמח לעזרה.
8 תגובות
עמוד 1
ת׳אמת שאין לי מושג איך לעזור לך....מאחלת לך שהכל יעבור בעזרת השם והכל יהיה בסדר!
גם אני חושבת כמו הבנות, תרגישי טוב , תנוחי וצרי קשר עם הרופא ! תעדכני אותנו
נשמע לי שכדאי לבקר את הרופא, כבר מחר יקירתי. מיה שמחכה לחסידה.....
תרגעי, יהיה בסדר.
לגבי הנורופן: עד כמה שידוע לי (מפורום doctors של בי"ח הלל יפה) אסור לקחת נורופן בהריון. אופטלגין ואקמול מותר עד 3 גרם ביום, ולא באופן קבוע.
מפעם אחת שלוקחים נורופן לא יקרה כלום, אבל לא כדאי להמשיך לקחת.
המשך הריון תקין! ניקול.
תשמרי על עצמך בימים האלה. אני מניחה שאם קראו לך רק לעוד שבועיים אז זה לא נורא. אבל מציעה בכל זאת שאולי תפני לעוד רופא. תעדכני מה זה היה. ובהצלחה _________________________ צריך להאמין ... : )