שאלה בקשר לארוחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני לא ממש בטוחה איך לסדר לה את הארוחות עכשיו שהיא נכנסת לגן עירייה (היא בת 3)

בבוקר לא אוכלים כלום? עד הארוחה בגן בעשר וחצי? ברור שהיא תשתה שוקו/חלב אבל אין זמן ליותר מזה.

אח"כ בבית:
    14:00 ארוחת צהריים (חוזרים מהגן באחת וחצי)
    17:30 ארוחת ערב
    18:30 אמבטיה
    19:00 לישון

זה הגיוני? משם מה זה נראה לי מוזר שמחמש וחצי בערב עד עשר וחצי בבוקר למחרת לא אוכלים כלום

16 תגובות
עמוד 1
  • פששש 19:00 לישון..החיים שלך דבש מותק
  • המטרה היא 19:00, ויתרנו עכשיו בחופש על שנת צהריים אז יוצא שהיא הולכת לישון ב8 וקמה ב8 וחצי שזה לא מתאים בימים של גן, אז התחלנו בתהליך של הקדמה, עכשיו היא שומעת סיפור ולישון....
  • גם אצלנו שחר הולך לישון ב 8 מאז שהתחיל החופש

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ארוחת בוקר בעשר וחצי? זה נשמע לי מוזר!
    אצלנו שמונה וחצי בבוקר יש כבר ארוחת בוקר! גם בגן של הגדולים!
    בטח שלאכול משהו בבוקר אפילו קורנפלקס עם חלב...
    [/]/]
  • האמת שהייתי משנה:
  • לא הגיוני שהארוחה האחרונה שלה תהיה ב17:30
  • גם לי נשמע קצת מוזר
    בבוקר הייתי נותנת מעדן - זה 3 דקות .. לא יותר
    אחרי הגן ב14:00 ארוחת צהרים
    ב17:00 ארוחה קלה - חצי כריך או פרות או שוקו עם עוגיות
    ב19:00-1930 ארוחת ערב ולישון ב20
  • אני חושבת שזה מוקדם מידי לתת לילדה לאכול ארוחת ערב
    ב-17:30

גאיה וקורן שלנו

• אני חייבת שהיא תישן ב19:00 כדי שתקום בזמן לגן, ויתרנו על שנת צהריים בחופש ויוצא שהיא ישנה 12 שעות. אתמול היא נרדמה ב 19:15 ועכשיו היא עדיין ישנה.

אבל נראה לי באמת שאני אחליף בין האמבטיה וארוחת ערב וניתן לה משהו לנשנש בבוקר בדרך לגן או בבוקר עם השוקו.

מורן אם אני אתן לה אח"צ משהו נוסף היא לא תאכל כלום אח"כ, גם ככה היא לא ממש אוכלת.
    שוקו מוקה אני לא כ"כ מאמינה שהיא תאכל מעדן בבוקר, אבל גם אם כן אצלנו מעדן זה חצי שעה לפחות...

תודה לכולן על התשובות

• מעדן זה חצי שעה ?????????
  • אצלנו פותחים בוקר במעדן ושוקו ולפעמים גם קורנפלקס. או רק קורנפלקס
    כזה שהחלב הופך לשוקו
  • היום ואתמול בדקתי את הזמנים, אז ככה:

ב17:30 היא אכלה ארוחת ערב
    ב19:15 היא נרדמה
    הבוקר הערתי אותה ב7 (מסתבר שגם ככה השינה לא מספיקה לה)
    נתתי לה בבוקר דגנים (אחרי השוקו) - ב8 בערך- היא לא טעמה אפילו
    ב10:15 ארוחת בוקר- לא הראתה רעב בכלל, אכלה כרגיל בשבילה (כמה ביסים מהגבינה, כמה ביסים מהתירס ועוד חצי ביס מהלחם)

אז יוצא שאני סתם דואגת, אני לא מרעיבה אותה למרות שזה נראה מוזר, אולי בגן היא תאכל יותר טוב....

ולפני שתדאגו, היא לא רזה מידי, היא ממש לא שמנה אבל יש מה לתפוס....

• אמרה לי פעם הפסיכולוגית - (בנוגע לירין והרגלי האכילה שלו )-
    התפקיד שלנו כהורים זה לתת לילד את מה שהוא צריך לאכול . שימי אותו ליד השולחן - תגישי לו אוכל בריא.
    מעבר לזה - את לא יכולה להכריח אותו לאכול . לא לקשור ולא לכעוס ולא להכניס לפה בכח .
    התפקיד שלהם - זה לדעת לקחת מה שהם צריכים .
    אם בדקת אותה , מבחינה רפואית, ויש לה , לדעת הרופאים את כל הויטמינים החיוניים שצריך , אז... אין לי מה להגיד לך , כנראה שהיא צוברת כוחות מהאויר. אבל .. לבריאות
  • אני לא ממש מתחברת לשעות הקבועות האלה שחקוקות בסלע.אנחנו בנ יאדם ולא רובוטים.ואם היא לא רעבה בדיוק על הדקה? את רעבה כל הזמן באותה שעה?
    נשמע לי ממש מוקדם ארוחת ערב בשעה כזו ולהכיב בשעה כזו..כמה שעות היא ישנה בלילה 12???????
    הלוואי עלי.אם גאיה ישנה 8 אני אומרת תודה
  • אני הייתי עושה כמה שיוניים בסדר הזה...
  • שוקו מוקה בדקנו את הויטמינים, הכול בסדר, היא חיה מהשוקו (פעמיים ביום 330 מ"ל) ומהמתוקים של שבת... איתה יש לי עוד בעיה, אם נזכיר לה באמצע הארוחה להכניס ביס לפה היא תפסיק לאכול, אבל עוד לא ניסיתי לקשור אותה ולהאכיל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה