היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל סליחה אם אני נעלמת ליפעמים ולא ממש פה מדיי פעם מעסיקים אותי דברים אישיים (רובכן יודעות ) אז יש לי תקופות ככה
14 תגובות
עמוד 1
האמת ממי , שאני נורא מבינה למה את מתכוונת ... גם אני לפעמים ובלי שליטה מדמיינת תסריטי אימה בראש, וגם אני מפחדת אפילו להגיד מה אני רואה .. לא יודעת אם את יותר או אני יותר אבל אני ממש מבינה אותך
אנחנו כל החיים נפחד עליהם בשביל זה אנחנו הורים שלהם מי לא יפחד עליהם אם לא אנחנו מי לא ידאג להם אם לא אנחנו היום נקרע לי הלב ששמעתי את אמא של גלעד השליט איך שהיא דיברה כאילו מה אנחנו הולכים ללמד את הילדים שלנו עכשיו שמלבדנו אין מי שישמור עליהם ששולחים אותם למקומות ואין מי שידאג להם *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
וואי איך גדלה הבובה שלך מהממת 555 זה נורמלי מאוד לי גם היו המון מחשבות כאלה במיוחד בנהיגה פחד מתאונות לא סומכת על אף אחד ולפעמים אני משאירה אותה לבד בבית ועולה לשכנה אני מתה מפחד למרות שהיא צופה במחשב אז יש לי פחד משרפות וכל מיני אין מה לעשות להתגבר והכי חשוב זה אמונה להאמין שהכל טוב ויהיה טוב
מאמי אני חיה בסרט אימה כבר 17 שנה וכשנולד עוד ילד אז גם הדאגות גדלות. זה טיבעי לגמרי בעלי קצת מרגיע ומכניס אותי לפרופורציות . אבל ככה זה להיות אמא ולהתרגל לסרט אי אפשר לקשור אותם אלינו ברצועה(למרות שהייתי מאוד רוצה) [url=http://www.glitterfly.com]
קרן קודם כל כיף לראות אותך פה ממי! [/]/]
חשבתי שאצלי משהו לא בסדר אבל מתברר שאצל כולם זה אותו הדבר