לחוצה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יש פה מישהי שהכניסה לראשונה את הילד שלה לגן בסביבות גיל 7 חודשים???? אני מתה מפחד!!!! איך עברה ההסתגלות??? אשמח לשמוע חוויות.....
8 תגובות
עמוד 1
  • סורי ..אני עברתי את זה בגיל שנתיים ...
    אבל חכי , בנות עוד יתעוררו ויענו לך
  • אני הכנסתי בגיל חצי שנה ,וההסתגלות עברה מצויין כי הם לא ממש
    מבינים כמו ילדים בוגרים יותר ולכן זה עבר ללא כל בעיות או בכי (מלבד שלי

• אני הכנסתי את הגדולה שלי בדיוק בגיל 7 חודשים. גם את הקטנה אני רוצה להכניס בסביבות הגיל הזה ולהתחיל לעבוד (עם כל הכייף שבדבר אני כבר ממש רוצה לצאת קצת מהבית.....). אני חושבת שזה הגיל האולטימטיבי להכניס תינוק לתינוקיה אם חייבים לעבוד. הם מתחילים לזחול / לשבת / להתעניין בסביבה יותר ובצעצועים
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אני הכנסתי את רובי ילדיי בגיל חצי שנה וחייבת לומר שההתאקלמות שלהם
    הייתה מוצלחת יותר מאשר הבן שלי טל שנכנס בגיל שנה וחודש.

הם לא צרחו ועברו את לחץ הנטישה, נכון שהיה לי חששות אבל הם התפוגגו
    במהרה.

קיבלת המלצות על המעון?
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • בגיל כזה הרבה יותר קל להם להתאקלם, אני מכניסה את יותם בגיל שנה ו10 וזה הולך להיות קשה מאוד מאוד, גם לו וגם לי.
    שיהיה בהצלחה
  • עידן הלך לגן בגיל 9 חודשים
    אני חושבת שלי היה הרבה יותר קשה ממנו
  • אורלי כן רשמתי אותה כבר לאחר בירורים רבים והמלצות שקיבלתי כמובן אני גרה בחולון אם את מהסביבה תודה בכל אופן על התגובות שיהיה בהצלחה לכולנו
  • אני הכנסתי את קורן בגיל חצי שנה.
    ההסתגלות היתה מאוד קלה , רק לי היה קשה מאוד.
    יהיה בסדר מותק!

גאיה וקורן שלנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה