ווווווווווווואאאאאאאאאוווו לא חשבתי שזה יהיה ככה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק מיום חמישי התחלנו לנסות ואני מוצאת את עצמי כל הזמן חושבת אם נקלט משהו, אם זה כבר קרה או לא, אני דואגת שהערב לא נוכל לקיים יחסים ואולייי רק מחר...
    ובכלל זה מעצבן לנסות ככה בלי לדעת אם ח"ו יש אולי איזו בעיה (חס וחלילה חמסה חמסה) כי לא בא לי לנסות שנה ואז פתאום לגלות שיש בעיה אם יש ח"ו בעיה עדיף לגלות את זה מוקדם לא?!?!!?
    קיצר אוף כל המוח מלא מחשבות
    איך נרגעים???
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
8 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב יקירתי

• תודה רבה!!! עזרת לי מאודדדד!!!
    זה די קשה למלא את היום ככה רק שלא יהיה פנאי לחשוב על זה
    אבל אני אנסה..בטח זה יהיה יותר קל אחרי החגים שאתחיל סדר יום רגיל...
    יומקסים!!!

• אין על מה, יקיר! ו
    על כן הן שעות פנאי- בשביל פנאי, לא מחשבות...

• אין מה לעשות.... זה עניין גדול ומרגש , גם אני מוצאת את עצמי כל הזמן חושבת על זה וקוראת עוד ועוד דברים...בעלי חושב שהתחרפנתי נראה לי...
    הכל זה מהתרגשות.
    תנסי להיות רגועה כמה שאפשר ....

• מבינה אותך ממש !
    הייתי בדיוק כמו שאת מספרת.
    מזל שבסופו של דבר הימים חולפים
    מחזיקה לך אצבעות שלא תצטרכי להחזיק עוד הרבה
    מאז שהתחלנו לנסות, הראש שלי כבר רץ קדימה עם המחשבות... איך אני אספר לבעלי, מה תהיה התגובה של ההורים של בעלי (לנכד ראשון), מחשבת איזה מזל הוא יהיה אם אני אקלט החודש..... האם אני אספיק להיות בהריון בחגים..., מה יקרה אם גם החודש אני אקבל מחזור
    העניין הוא - שאין לזה סוף, והמחשבות הן טבעיות אבל זה לא כל כך בריא להתעסק עם זה כל היום.

אני מחזקת ומאמצת את התגובה של leeloo25 שצריך פשוט להעסיק את הראש בדברים אחרים ולהתנהג כאילו אנו לא מחכות לכלום ואז ההפתעה תהיה יותר גדולה.....(אבל מותר מידי פעם לגנוב מחשבה קטנה אחת ביום לא..?...)

אני יודעת שהזמן נראה כאילו הוא לא זז, אבל בסוף (בעזרת ה') זה יבוא!!!

מאחלת לך הרבה בהצלחה ושנזכה לבשורות טובות
  • אתן ממש מתוקות ומחזקות אותי מאוד!!! תודה רבה!!!
    בטח עם החגים הראש יהיה עסוק בדברים אחרים, ואחריו אני בע"ה מתחילה ללמוד ככה שאני מקווה שיהיה לי במה להעסיק את עצמי...

הלוואי שכולנו נדע תשובות מהירות וחיוביות במהרהה אמןןן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה