סיגלית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    מה שלומך?
    מה שלום הילדים?
    איך הסתדרו בחופש הארוך והמייגע הזה?
    לאן אור הולך עוד שלושה ימים?

7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי
    החופש היה קשה ביותר, היו המון בעיות, אבל העיקר שאני עוברת אותם. כנראה שאלוהים בכל זאת עושה לי חיים קשים, וצריך להשתדל לחיות אותם על הצד הטוב ביותר מסתבר.
    לפני כמה ימים היינו בפגישה בבית ספר אחר, שצריך להחזיר לנו תשובה האם הם מקבלים אותו ללמוד אצלם ובכל מקרה לעלות אותו כיתה לי"א ולא להשאיר אותו כיתה. מקווה שהתשובה שלהם תיהיה חיובית כי אים לא הוא יצטרך לחפש לו מסגרת וכמובן עבודה.
    עדן עכשיו במבחן בבית הספר מקווה שיעבור לה בקלות. בלימודים היא בסדר גמור ב"ה אבל בבית היא כנראה למדה קצת מאור וגם היא החליטה לעשות חיים קשים.
    תודה נשמה שחשבת עליי
    קצת קשה לי כבר להיות הרבה בפורום
  • וואי סיגליתו'ש
    גם אני חשבתי עליכם השבוע..
    נראה שעל אף כל הקשיים את מצליחה לשרוד, ונראה שהשתדלת לעשות ליותמי חופש של כיף..

אני מחזיקה לאור אצבעות בבי"ס החדש.
    ומקווה שהחזרה לשגרה תחזיר קצת לעדן את הסדר בחיים, והיא תחזור לעצמה!
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • סיגליתי
  • תודה רבה רבה
    ויותם כן מתחיל ללכת לגן מקווה שיעבור לנו בקלות, כי הוא קשור אליי ברמה קשה ביותר. ואל נשכח שהוא עוד יונק
  • אני בטוחה לשיותם יהיה הרבה יותר קל מאשר לך
  • מחזיקה
  • תודה ומשתפת אותכן בכיף, אתן כמו ואולי אפילו יותר מהמשפחה שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה