שבוע טוב.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן
    שאלה- האם גם לכן קשה או מתרעמות על כמה שהבדיקות וכו משבשות את לוח הזמנים ואת השגרה?.. זה קשה לי מבחינת העבודה. זה מרגיז אותי... אתן זוכרות אולי את ההתפרצות שהייתה לי שבוע שעבר כשהמתנתי לבדיקת דם פשוטה. היום הייתי צריכה לעשות דם וUS. פשוט נכון? שעה ורבע הייתי שם! ועוד איחרתי לבדיקות דם אז לא היה אף אחד לפניי. פשוט טכנאית אחת לא הגיעה אז חיכיתי קרוב לשעה לבדיקה של 5 דקות אולטראסאונד.. מחר אני עובדת במקום שמרוחק יותר. אם שוב אתעכב שוב אתקע בפקקים, אגיע שעתיים איחור... אוף זה ממש מרגיז... כנראה מרגיז אותי שזה משבש לי... כאילו כל חודש אני מושבתת לשבוע...
    מקווה שאני לא היחידה שזה משגע אותה... אם אפשר היה לעשות דברים אחה"צ מילא..
    אני עדיין מתלבטת האם החודש ללכת על טבעי ולדחות את ההזרעה... ייתכן שנעשה את זה, סתם כי נראה לי שלשנינו יש תחושה טובה, לא כי נמאס או שאני צריכה הפסקה. אולי מהבדיקות הטורדניות האלו חחח
    מאחלת לכל מי שעוברת בדיקות השובע שהכל טוב, ומי שעוברת טיפולים- בהצלחה בהצלחה בהצלחה. שנשבור שיא החודש של מספר הבנות כאן שנכנסו להריון
12 תגובות
עמוד 1
  • ניקוש!
    שבוע טוב.
    אוי! כמה שאני מבינה אותך.
    גם אני בדיוק היום התחלתי עם הבדיקות המעצבנות האלה. חיכיתי מלא זמן לבדיקת דם, למרות שהיו שם 2 אחיות, אבל בU.S הייתה רק טכנאית אחת וזה היה סיוט.
    ולי עוד יש אפרות לתמרן פה ושם.
    האמת שכשישבתי בתור בדיוק חשבתי-לא מספיק כל הזריקות והכסף שזה עולה גם צריך לחכות כל פעם לבדיקות, אבל אין מה לעשות.
    אנחנו מאוד רוצות ונעשה כל מה שצריך כדי להגיע לתוצאה הנכספת
    ואני עוד עושה את זה כבר בפעם השנייה.
    אבל, יש גם חדשות טובות, הרופא צלצל אליי ואמר שהבדיקות שלי יצאו בסדר, ואני יכולה להמשיך הלאה ל-GONAL F. אז אני ממש משחה.
    מאחלת לך המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי
    ואמן אמן אמן בייבו בום בספטמבר לקראת החגים
  • איזה יופי שמסתדר לך...
    שיהיה לך גם המון בהצלחה!!!
    אגב, החלטתי לשלב, ננסה גם טבעי, וגם כנראה נעשה טיפול עוד יומיים... (אבל בעצם זה תמיד כך לא?...)
    הלוואי הלוואי בייבי בום לקראת השנה החדשה
  • ניקוש,
    אצלי זה היה בבי"ח ולא פרטי - חופשי שיבש לנו את סדר היום.
    אנחנו בתוך זה, חושבות רק על זה, חיות את זה. אצל האחיות והטכנאיות אנחנו עוד פציינטית... עוד עיכוב בסדר היום....מה כבר יקרה...הן בעבודה, הן לא מאחרות לשום מקום.
    הכי טוב, במקום להתעצבן, לקחת את זה כפרוייקט, סוג של עבודה שאת עובדת בה כרגע. יש לך מטרה - וכמו שאומרים - כל האמצעים מקדשים את המטרה.

יאלה ניקוש - את מתחילה את הבייבי בום של הפורום ??? שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• מורני.... הלוואי הלוואי אני כל כך מתרגשתתתתתת
    יאללה מחר טיפול!
    אני מרגישה הצלחה קטנה כי הייתי אמורה להזריק אוביטרל היום או מחר וטיפול רק ברביעי, ואז מהבדיקות היום, הבנתי שכנראה יהיה לי ביוץ אפילו היום או מחר בבוקר. התקשרתי לרופא וביקשתי ממנו להקדים את ההזרעה, למרות שעוד לא לקחתי אוביטרל. הוא הסכים ונתן לי לעשות הזרעה מחר ומחרתיים. אמרתי לו שאני ממש חוששת לפספס את הביוץ. זה עניין של הרגשה... והוא הסכים מייד... תחושת של הצלחה!!!!!
    אגב מסתבר שיש לי עוד זקיק בגודל 15 מ"מ... יש לדעתכן סיכוי שהוא יתפתח???
    יוווו אני ממש מתרגשת.........
    מורני החודש הוא החודששששש
  • למה אני עושה US
    בבית חולים איפה שעושים לי איי וי אף ואתן עושות לי
    בקופת חולים?
  • בע"ה מאמי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלכן באהבה, מורן......

• הי בנות,
    היום עשיתי הזרעה רביעית!! בע"ה המנצחת...
    היו מלאאאא אנשים מלאאאא.... נכנסתי ללחץ, בעלי שבד"כ שיא הרוגע גם נלחץ מכמה זמן שזה לקח, מיהר למשהו חשוב בעבודה, והוא לא מסוגל לתת לי ללכת לבד
    בסוף ביקשתי ממנו שירגיע אותי, וזה עזר קצת... הנוכחות שלו מרגיעה אותי כל כך.
    חודש הבא זה חודש חגים, מקווה להיות כבר בהריון!!
    אגב- אני אמורה לעשות בדיקה ולקבל תוצאות ביום נישואים הראשון שלנו!!!
    לגבי מיקום הבדיקות- אני חושבת שזה תלוי בטיפול שאת עוברת ובמיקום שלך ובקופ"ח. אני עושה במרכז בריאות האשה. ובאמת זה הקל דברים מאז שעברתי לשם, בהתחלה כשהייתי תלויה במיליון רופאים זה היה הכי קשה.
    מחר אני אמורה לעשות טיפול נוסף... בהצלחה לי... ולכל מי שעוברת גם השבוע
  • וואי ממי איזה התרגשות,
    אני כולי שמחה ומתרגשת בשבילך, וממש מקווה שתהיה לך מתנה נחמדה לכבוד יום הנישואים - אמן....
    אני גם מוטרפת מכל הריצות לבדיקות (ראי שירשור נפרד)
    לדעתי זה מטריף את כולנו והורס לכולן את סדר היום, כולנו עובדות, ומלאות בעיסוקים וזו בעיה להמציא תירוצים בעבודה כל פעם מחדש,
    כבר למחר בבוקר אני צריכה להכין עוד תירוץ, ממש לא יוצאת מזה,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בובה !!!!!!!!!!!!!!!! שלכן באהבה, מורן......

• הי בנות,
    מיה אולי תצליחי לעשות הפריה בין החגים ואז לא תהיה בעיה בלבקש חופש.... אמן
    היום עשיתי הזרעה שנייה למחזור הזה... איזה מ ז ל שהתעקשתי להקדים את הטיפול (הייתי אמורה לעשות רק היום וביקשתי להקדים כי היתה לי הרגשה שהביוץ יהיה קודם). היום היה להם קצת קשה לעשות את ההזרעה כי כנראה באמת כבר היה ביוץ אז היתה הרבה הפרשה.... כל מה שחשבתי זה איזה מזל שהתעקשתי..
    זהו עכשיו החלק הפחות פשוט- להמתין......
  • אני בידיוק לא יודעת מה לעשות כל בדיקה לוקחים אישור מחלה?
    מספרים בעבודה?
    מה אתן אומרות?
  • אני בפעם הקודמת לא סיפרתי בעבודה, הייתי בעבודה מאד גמישה וחופשיה, וזה גם הצליח אחרי טיפול אחד ויחיד אז לא נעדרתי הרבה.
    הפעם, אם זו הפריה נראה לי שאספר לבוסים שלי - די, אין בזה בושה מה גם שכולם חופרים לי במוח לעשות עוד ילד ודי נמאס לשמוע... מה גם שאני לא בנויה לתירוצים יומיומיים...גם ככה אני לא יודעת לשקר, כשאני מנסה לשקר זה יוצא לי מגומגם אפשר להריח מקילומטרים שזה שקר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה