היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האמת שלא. עשיתי היום בדיקות דם כלליות. אני מרגישה יותר טוב, רק בחילות. הכאבים באים והולכים, והרופא בבי"ח אמר שזה טבעי להריון ושכרגע הכל תקין. יש לי תור ל-US בעוד שבועיים, אין תורים בגלל החג. מקווה שהכל יהיה בסדר, בנתיים אני מרבה לנוח.
יכול להיות שהכאבים נובעים מהתרחבות של הרחם והבחילות... בהחלט טבעי
כן קראתי שההתכווציות נובעים מהתרחבות הרחם והגידים... הקדמתי את הUS למחר (מישהי ביטלה) מקווה שיהיה בסדר. אני מפחדת מאוד ובוכה בלי סוף...משתדלת לנוח. אין לי גם כ"כ תאבון, אני ממש מכריחה את עצמי לאכול. לגבי הצ'יסטה, קראתי שהן נוצרות בגיל הפוריות כשמשתחררת הביצית היא מוציאה נוזלים שנהיים צ'יסטה ויכולים להיות על השחלה או לידה, לרוב זה שפיר ורק לעיתים רחוקות זה סרטני (לא עלינו), בכל אופן אומרים שזה נעלם במשך ההריון ופשוט להיות במעקב.
תודה מאמי, אמן מהפה שלך לאלוהים. שיהיה בהצלחה לכולנו לא משנה באיזה שלב.
מחזיקה אצבעות גם !! בהצלחה! _________________________ צריך להאמין ... : )
zeelash, יש חדש? איך עבר הUS? אני מקוה שזה הרגיע אותך, למרות שקשה לי להאמין שביומיים יוכלו לראות איזשהו שינוי מהותי שיוכל להרגיע אותך.... מחזיקה לך אצבעות הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...