וואי אני עצבנית!! אני מסוגלת להרוג מישהו.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשן יוצא לי מכל החורים!!!!!!! אני ממש רועדת מעצבים!!!!!! אני חייבת לשפוך ...
21 תגובות
עמוד 1
אורלי ממי ... אני לא יכולה לעבור לעיר אחרת - אני מקבלת המון עזרה מההורים שלי ואני לא יכולה לוותר על זה
אויייייייי ממש לא נחמד, גם אני עזבתי בית בגלל שהבעל דירה לא הסכים לשפץ את הדירה. הם מקבלים כסף ולא מוכנים להשקיע שקל בדירה שילכו לעזאזל, מה הם חושבים שאנשים לא צריכים לגור כמו בני אדם רק הם מקווה שכן תמצאו משהו בזול וטוב
מהפה שלך לאלוהים!!!!
איזה באסה
וואי מזכיר לי את בעל הבית שלנו ..
אולי תנסו להשתתף איתו בחלק הסכום..אפילו במעט רק בשביל להראות לא שאתם רוצים את הבית לעוד תקופה
אנחנו ואתם..יחד לחדרע
וואוו איזה מטורף ,חשבתי שבכרמיאל עדיין שפוי
איזה זבל
וואי איזה סיוט
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בנות, בוקר טוב ( ממש טוב....
בוקר בוקר... בהצלחה בחיפושים
תודה ממי
אני ממש מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
יקירתי מקווה שתמצאו משהו יותר טוב ובאותו מחיר
אתם יכולים להשכיר דירה בבית ישן, אבל בית אחר שיהיה במצב טוב יותר. לא כל הדירות הישנות במצב מוזנח. אנחנו קנינו דירה, אומנם גם ישנה מאוד, אבל הדירה טובה ומטופחת יחסית (בלי חיות
[[[
eli - זה מה שאנחנו רוצים לעשות עכשיו ... אנחנו מחפשים במלוא המרץ דירה 3 חד' להשכיר במחיר כמו עכשיו או קצת יוצר - שזה כמעט בלתי אפשרי כי ממש אין
באיזה שכונה את מחפשת ?,ברמת רבין ,שם אני אוהבת את הדירות