למה יום כן יום לא....? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    לאחר שהשתמשתי החודש בערכת ביוץ פעם ראשונה, לא כל כך הסתדרתי איתה ..
    היא הראתה לי 2 פסים (שכמעט דומים אחד לשני) מהיום הראשון שסיימתי מחזור למשך 14 יום ולאחר מכן זה עדיין נותן לי 2 פסים אך הפעם הפס הרבה יותר חלש מהביקורת...(קניתי ערכה של 20 בדיקות) טרם נתקלתי בתשובה שלילית של פס אחד.... זה הגיוני?! אולי הבדיקה הייתה תקולה...?

על כל מקרה, בגלל שלא רציתי לפספס, יצא מצב שפשוט כמעט במשך 3 שבועות עשינו סקס יום כן יום לא...
    אבל מה המשמעות של זה..? למה אומרים דווקא כל יומיים? ואם אני עושה סקספעמיים ביום או יומיים רצוף? או כל 3 ימים...? יש לזה השלכות?
    האם אני יכולה להניח שאם אני עושה סקס כל יומיים אז גם ככה אין צורך להשתמש בבדיקת ביוץ...?
3 תגובות
עמוד 1
  • כי ככה את "מכסה" את כל האפשרויות של הביוץ (הזרע אמור לשרוד 24 שעות או לפחות קרוב לזה)
    וגם שומרת על איכות הזרע... הטענה היא שאם "עושים" כל יום האיכות של הזרע פחות טובה
  • בהצלחה, נראה שכיסיתם כל שניה אפשרית החודש

• תודה על התשובה,
    אני כל כך מקווה שהחודש זה החודש...... אני מפחדת להתייאש
    אחרי כל זה, ואחרי כל העבודה הקשה (טוב, לא לא כך קשה...הרי נהנתי מכל רגע) אני כל כך יתאכזב אם לא יצא כלום....
    משום מה, היה לי כל כך חשוב שתהיה לי בטן כבר בחגים.... ,
    כנראה שאסור לתכנן תוכניות... זה שלמעלה כבר כתב את התוכניות עבורנו..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה