איך אתן הייתן מגיבות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז מדובר בחמתי...

15 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי אומרת לה כלום...פשוט שיכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה..

• אני לא הייתי אומרת לה כלום...פשוט שיכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה..
  • טוב מאוד מה שאמרת לה
  • אני הייתי עוקצת בדרך אחרת..
    שחמותי אמרה על טליה שהיא נולדה שחורה ולא בלונדינית כמו 2 הנכדים השניים שלה. אז אמרתי לה שאין שום סיבה שהיא תצא בלונדינית הבן שלה לא שוודי! ומאז אין עקיצות!

• מה זה לא אומרת כלום?
    הייתי נכנסת באבי אביה
    יפה העמדת אותה במקום.שתסתום!
    אבוי למי שיעז להעיר לי על גאיה....נראה אתכם נלחמים להאכיל את הסרבנית הזו
  • מה שעשית זה בסדר. כבר זה נעשה. עכישו היא תזהר לא להשוות. ואל תתני לה לחתל את הילדה למה החמה שלך מחתלת אותה? קחי קצת מרחק ממנה. אם אתם באים לשם פעם בשבוע תתחילו לבוא פעם בחודש. היא באמת מעצבנת החוצפנית.גם אצלי זה ככה. אבל אולי קצת יותר טוב. החמה שלי או החם שלי אומרים איזה מתוקה הבת של אחותו של בעלי איזה חכמה יודעת עלשות הכל. מזה קשור והבן שלי לידם והבן שלי אאיתנו וההיא לא נמצאת לידנו בכלל. טוב זאת הבת של הבת שלה. אבל זה מעצבן. או שאומרת לי אם הילד שלך היה אצל אחת הגיסות שלי בשם אורלי הוא היה מדבר מזמן ולא היו לו בעיות. למה מה הילד מדבר פחות טוב כי הוא איתי? איזה שטויות. אמרתי לבעלי שאם בראש השנה היא תגיד את זה אז אני אגיד לה לפחות אני לא שוברת רגליים לילדים שלי. כמו שהיא שברה רגל עם מקל לבעלי שהיה ילד. שתתבייש לה מפגרת. כנראה כל החמות סתומות מה לעשות צריך להעמיד אותם במקום ואת העמדת איך שהעמדת וזה בסדר . שימי עליה פס.
  • מצויין שענית לה כמו שהיא לא מפחדת לפתוח פה גם את לא צריכה לפחד
    אני עונה בעקיצות לכן אצלי החמים מפחדים להגיד לי משהו
  • יופי שענית לה
  • חוץ מזה שהיא משווה בין הנכדים , האם היא עוזרת לך ?
    אני הייתי נוקטת בגישה של ליטוש. "כן היא רזה לפחות לא תסבול מעודף משקל ולא תיהיה שמנה כשתגדל ." בלי להתעצבן או לריב איתה בעיקר אם היא מהסוג העוזר.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אני לא הייתי עונה.... הייתי מתעצבנת מבפנים אבל לא אומרת
    כלום... אני לא אוהבת לגרום ל"מריבות" מיותרות.. אבל כול הכבוד
    לך שהעמדת אותה במקום.

טוהר
  • לא נראה לי שהייתי צועקת עליה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני מעבירה דברים כאלה

• כל הכבוד לבנות שמסוגלות לא להגיב ולשמור בבטן אני פשוט הייתי מחוממת עליה כל כך הרבה זמן שפשוט התפרצתי עליה הבעיה היא שאני גרה קרוב לחמים ואני פה ושם צריכה אותם המשפחה שלי לא ליידי קצת מבאס אחרת הייתי יכולה להתראות איתם קצת פחות אבל אין לי יותר מדי ברירות
  • החם והחמה שלך עוזרים לך וגם לבן שלהם ולרוב לבן שלהם אם זה היה רק לך הם לא היו עוזרים בכלל. אל תרגישי לא טוב. אם לא בא לה לעזור קחי ביביסיטר עדיף על טובות אם הם יעשו בעיות רק אם . וטוב שאמרת מה שאמרת. ידיד שלי אמר שהיה שותל אותה באדמה וטוב שאמרת. באמת שטובצריך אומץ אבל טוב שאמרת.
    המשפחה של גרושי ממשיכים להיות איתי בקשר כי הם רוצים לראות את הנכדים שלהם. אני לא סובלת אותם אבל גם לא רוצה למנוע מהם לראות אותם. חשוב לי שיראו אבל שלא יציקו.
  • בהחלט לא לענין...אבל דווקא פישלת שצעקת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה