מבואסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חדשה בפורום למרות שאני ובעלי מנסים כבר שנה.
    אני אחרי הריון כימי שהסתיים לפני חודשיים- שלושה והבוקר המחזור שוב הגיע :(
    אני ממש מבואסת והדמעות לא מספיקות לרדת. בעלי חושב שבגלל הלחץ שלי אנחנו לא מצליחים להיקלט. איך נרגעים??????? אני כבר ממש מיואשת
10 תגובות
עמוד 1
  • אל ייאוש !!!
    חברה שלי עברה אותו הדבר ונקלטה חודשיים אחרי... להיפך, תשמחי מתוקה, הרחם שלך עכשיו במצב של כמו תנור חם !!! זה הזמן לנסות שוב
    תאמיני בה' ותראי ניסים, גם אנחנו מנסים אמנם עוד לא שנה, אבל אני יכולה להבין את הלחץ וחוסר הרגיעה ... כמה שלא יינסו להגיד עד שלא נראה שני קויים לא נרגע בכל זאת אני אגיד לך ... להרגע... כי דווקא מהמקום שאת נמצאת בו עכשיו יש רק לעלות ולעלות ... את עוד תראי שעוד גג חודשיים את מפרסמת כאן שנקלטת !!!

בשורות טובות
  • הילוש יקרה,

לחץ לא עוזר במצב הזה להפך הוא יכול לעכב הריון...
    זה מתסכל נורא וזה תהליך שלא לכולם בא בקלות אבל בסופו של
    דבר את תזכי ל-
    צריך המון סבלנות סבלנות סבלנות
    אתם מנסים שנה וזה בסדר, אולי כדי לפנת לרופא לברר בקשר לבדיקות (לא שאני רומזת שמשהו לא בסדר להפך כד להרגיע אותך...)
    שהיה בהצלחה ותרגישי טוב!
  • וואי אתן כאלה מקסימות, תודה רבה על התמיכה זה ממש עוזר שיש את מי לשתף.
    אז ככה הבדיקות של בעלי יצאו תקינות והבדיקות שלי הראו בעיה עם הביוץ או יותר נכון רמת הורמונים נמוכה לאחר הביוץ. בלי שום קשר יש לי חמישה שישיה ימים של כתמים חומים עוד לפני המחזור אז המצב אצלי קצת מסובך.
    הופננו למרפאת פוריות להמשך בירור וממש בימים אלו אני מנסה לקבוע את התור. בכל מקרה המון תודה על התמיכה הרבה זה ממש עוזר ואני מאוד מקווה שאתן צודקות ובע"ה בקרוב נבשר כולנו על הריון טרי אמן

• גם לי יש בעיות ביוץ ורמת הורמונים נמוכה, וגם אני הייתי בעבר בהריון לכן אני יודעת שאני יכולה להכנס להריון...
    אבל, עדיין זה מרגיש כמו בגידה של הגוף ונורא מתסכל אבל למדתי שלכל בעיה יש פתרון, אולי הוא קשה ופחות נעים אבל המטרה של כולנו היא אותה מטרה

אז המון
    והכי חשוב
  • כן, זה נכון שלכל דבר יש פתרון אני רק מקווה שהפתרון יגיע כמה שיותר מהר ושיקבעו לי כבר תור למרפאת פוריות הזו כי התורים שם זה מינימום חודשיים קדימה.
    ליידי1 לא הבנתי אם יש לך כבר ילד/ה או שעברת הפלה? אם עברת הפלה אני מצטערת לשמוע...
    אנחנו צריכות להתחזק לחודש הבא, אמן שנראה שני פסים
  • אני בדד מחכה להחזיר את הביתה בפעם הבאה...
    אבל הדרך קצת קשה אבל היא תגיע!!!!!!!!
  • הדרך קשה, אבל היא תגיע ובגדול
    הרי מלא בנות עוברות את מה שאנחנו עוברות וכולן בסוף נקלטות!
    יהיה בסדר העיקר חשוב להיות אופטימיים ו
  • רופא נשים שלי אמר שהריון כימי, עד כמה שיכול לבאס כל אישה שרוצה הריון, דווקא דבר טוב. הריון כימי מראה שהכל תקין והתרחשה הפרייה.
    זה מראה שאין בעיות פוריות

[[[

• הילוש יפתי,
    כמו שאדון אנון אמר לי ,זה חיובי שהיה הריון כימי אז אני מעבירה אלייך אנרגיות חיוביות,חודש הבא את אני וכולן בהריון.........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה