היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרגישה שהחודש הזה הוא החודש הכי מוזר שהיה לי, כי פעם ראשונה שאני משתמשת בערכת ביוץ ואני לא כלכך מבינה בזה אז היה לי מאוד קשה להבין מתי זה, כי ראיתי 2 פסים בימי חמישי ורביעי שאחד מהם לא ממש כהה, ואחרכך יום שישי ושבת הופיע לי רק פס אחד, אז אני לא בדיוק הבנתי אם זה היה הביוץ גם נראה לי שהוא בא מוקדם ביום ה 15( קיבלתי ב10.8)כי המחזור שלי בערך כל 35 יום ... והבאסה שקיימנו רק ביום רבעי ושבת
אני מרגישה שאני מציקה לכולכן עם השאלות שלי אבל אני מקווה שאתן מבינות את הסקרנות שלי
הלוואי ולכולנו יהיו בשורות טובות החודש
4 תגובות
עמוד 1
קודם כל את לא מציקה בכלל ואנחנו פה בשבילך,אז ככה היו לי כמה חודשים שגם אני ראיתי בבדיקות הביוץ פס אחד חלש יותר שאח"כ נעלם. לפי הבדיקות זה לא נחשב ביוץ אבל את צריכה לראות שבאמת עשית את הבדיקה לפי ההוראות כי זה צריך להיות זמן מסויים אחרי שמתעוררים וגם לא בערב מאוחר. ואת גם צריכה לחכות כמה דקות ולפעמים הפס ממש מתחזק וגם לא לשתות הרבה שעתיים לפני הבדיקה. יכול להיות שפשוט היא לא זיהתה וכן היה ביוץ, אני הפסקתי להאמין בבדיקות האלו וגם הרופא שלי טוען שהן לא אמינות במיוחד. בכל אופן תוכלי לבקש מהרופא שלך מעקב זקיקים זה הרבה יותר אמין בתקווה שהוא יתן. מחזיקה לך אצבעות שבעוד שבוע וחצי תראי 2 פסים!
תודה רבה הלוואי ואני אראה 2 פסים, באמת הפס יתחזק אחר כך, הוא היה בהתחלה חלש ואז הוא התחיל לעלות, כמעט חזק כמו הביקורת... עשיתי את הבדיקה בערך ב 18:30 בערב אני מקווה שזה שעה נכונה....
כן 18:30 זה בסדר גמור, כנראה שהיה ביוץ. בהצלחה החודש