הי בנות צריכה עזרה - סלקלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחותי בהריון עם תאומים ואני רוצה לעשות לה הפתעה ולקנות סלקלים מתנה ללידה אני מחפשת סלקלים בסביבות 500 ש"ח אבל כולל בסיס וכן לדעתי חובה בסיס במיוחד עם תאומים
    לי יש של אינגליזינה אבל קניתי יד שניה כי נראה לי הזוי לקנות סלקל עם בסיס במחיר של 1250 ש"ח אבל בשבילה אני רוצה סלקלים חדשים
    אז אני צריכה המלצות מכן על סלקלים במחיר של בערך 500 ש"ח אבל עם בסיס

מודה מראש על העזרה
8 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי על מחירים כאלה
    פעם חיפסתי ביד 2 וראיתי שרק בסיס מוכרים שם ב700ש"ח
    [
  • לא יודעת איזה בסיס זה אבל בסיס עולה בד"כ 200-300 ש"ח
    ביד 2 דווקא קניתי את הסלקל אינגליזינה שלי ב 250 ש"כ כולל בסיס וחדש עולה 1250 ש"ח
    תחפשי שוב נראה לי סתם נפלת על איזה בסיס מאוד מיוחד
  • מאמי לגרקו יש אחלה סלקלים ויחסית המחירים שפויים.
    למה את מדברת בשקלים? לא תיקני לה שם ותשלחי עם אימא??
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אני בזמנו קניתי של גרקו עם בסיס אם אני לא טועה עלה לי 500-600 שקל ,קניתי בצפון במי בייבי בירכא
    למתי את צריכה אני אבדוק לך מחיר בפעם הבאה שאני יהיה או שאם את רוצה את יכולה לדבר איתם ולבדוק אם יש שם את הסלקלים האלו שם
    הטלפון שלהם 04-9563336
    ואם את צריכה עוד משהו אז בכייף

• יש דגם הזה :
    http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7711897&came=177
    שניתן לרכוש אותו במכירה קבוצתית בסביבות 400-420 ש"ח לסלקל אחד כולל בסיס .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה בננות אני אבדוק את האופציות
    ומלי לא ממש שווה לי לקנות כאן עשיתי בדיקה סתם על איזה סלקל של קוסקו שעולה בארץ בין 500 ל700 אבל הכי זול זה 500 ש"ח וכאן הוא עולה בערך 100 דולר אז ההבדל לא יוצא גדול בערך 80 ש"ח לסלקל ואל תשכחי שהם צריכים שניים אז עם הפרש כזה לא כדי לי שהוורים שלי יסחבו עם שני סלקלים לארץ
    אגב אותו דבר לגבי העגלה שאחותי רוצה ההפרש ממש ממש קטן להפתעתי

יש עגלות ומוצרים שההפרשים הם עצומים אבל דווקא באלו שאני רוצה לא
  • חשוב שהסקל אפשר להשכיב כי התינוק זרוק הכוונה קנינו לו סלקל יד אי אפשר להשכיב את הסלקל באוטו והראש ניזרק
  • מזל טוב לאחותך

שיהיה הריון קל ותקין

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה