היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם.... אני חדשה בפורום הזה... הפסקתי גלולות במרץ.... ומאז מצפה לאיחור במחזור בכל חודש מחדש
10 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה ושהות קצרה עדין אין שום סיבה להלחץ הזמן יעשה את שלו... כמובן שהציפיה גדולה והאכזבה קשה חשוב להעזר בסבלנות ולהוריד את רמות הלחץ כמה שאפשר הצטרפת פה למשפחה חמה ותומכת ואנו ננעים לך את השהיה שלך פה.. המון הצלחה ובריאות!
מקווה שעד כניסת השנה החדשה, כבר תוכלי לבוא אלינו עם בשורות... בהצלחה מיה שמחכה לחסידה.....
היי! ברוכה הבאה! מבינה ללבך, ומזדהה עם האכזבה הזאת כל חודש... אבל כמו שהבנתי מהבנות המקסימות בפורום- חצי שנה זה לא הרבה זמן...ואין מה לדאוג אז בנתיים תהני מהתהליך ואני מאחלת לך שלא נראה אותך כאן עוד הרבה זמן (). מחזיקה לך המון ושיהיה הרבה בהצלחה
וואאאוווו איזה כיף לקרוא את ההודעות המעודדות שלכן... בכל מקרה אני אמורה לקבל בחג... אז הלוואי שתיהיה לי מתנה יפה לחג מאחלת לכולכן להתבשר בבשורות טובות...
ברוכה הבאה!!!!שיהיה בהצלחה!!!!!
ברוכה הבאה!!!!!!!!! הלוואי שהשנה יהיה חג שמח במלוא מובן הביטוי!!!! הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
ברוכה הבאה והמון בהצלחה!
[[[
בהצלחה...תאמיני שיהיה טוב ויהיה טוב. צריך המון אופטימיות בתהליך