בנות, אני בבעיה, אולי אתן תעזרו לי.
התחלנו גן חדש לבנות (בשעה טובה) והן נמצאות בקבוצות גיל שונות. אביגיל בקבוצה של 2-3 ומיכל בקבוצה של 1-2.
שניהן מן הסתם בין הגדולים בקבוצה.
בקשר לאביגיל זה בסדר. גם כי אין ברירה (ככה זה ילידי ינואר - נופלים בין הכסאות) וגם כי יש שם עוד ילדים בגילה ובשלב התפתחותי שלה והיא מתאימה לקבוצתה.
ובקשר למיכל - אני ממש, אבל ממש ממש רוצה להעביר אותה לקבוצה של הגדולים.
לדעתי הקבוצה שלה לגמרי לא מתאימה לה, אחרי שראיתי את כל הילדים.
יש עוד 3 ילדים בקבוצה ילידי דצמבר (כמו מיכל) אבל היא הרבה יותר מפותחת מהם. אני באמת מדברת כמה שניתן באבייקטיביות, עובדה שעל אביגיל אני לא אומרת את זה.
היא פשוט מפותחת לגילה.
היא כבר מדברת משפטים, מתקשרת מאוד יפה עם הסביבה, מאוד פעילה פיזית, מסתדרת עם המשחקים של ה"גדולים" (זה מה שהיא משחקת בבית).
היא גמולה מבקבוק (חוץ מלפני שנת לילה), אוכלת לבד, שותה מכוס רגילה. אפילו בת'אכלס היא מוכנה לגמילה מטיטול, אני פשוט עכשיו בגמילה עם אביגיל ולא רציתי לעשות לשניהן ביחד. אבל עוד כמה חודשים אפשר בכיף לגמול אותה.
ביום הסתגלות היא הייתה איתי בקבוצה של אביגיל ולא ראיתי שום הבדל בהתנהלות שלה מול הילדים הקטנים של הקבוצה הגדולה.
ויש שם אפילו כמה ילדים ילידי חודש 11. היא ילידת חודש 12.
לעומת זאת בקבוצה שלה אין לה מה לחפש. הילדים שם קטנים מדי (אולי לא בגיל אבל בהתפתחות).
זהו, אחרי החפירה הזו, אני רוצה להעביר אותה קבוצה. בקבוצה של הגדולים יש עוד מקום אחד.
וכעיקרון המנהלת לא מתנגדת נחרתצות (לפחות ככה היא אומרת) אבל היא מושכת זמן. אומרת לי "בואי נתחיל, נראה מה יהיה", "את תראי שיהיה לה טוב שם", וכל מיני כאלה....
אבל אני יודעת מה טוב לילדה שלי. ואני אפילו מוכנה שאביגיל ומיכל יהיו באותה קבוצה, למרות שזה אופטימלי לדעתי.
ובת'אכלס אין לי טיעון חזק מולה כי בגיל היא בקבוצה הנכונה.
אני רוצה שתעזרו לי אולי בכלים לשכנע את המנהלת.
חפרתי לכן, אבל זה משהו שמאוד מטריד אותי, ורציתי לשטף ולקבל עצה....