תשלומים לועד במעונות/גנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני ממש חדשה בעיניין והרבה זמן שלא היה לי את הקטע של הוועד. אתמול הייתה אסיפת הורים ושהגיע הקטע של הסכום פשוט אנשים איבדו צלם אנוש. זה היה נורא לראות את הויכוחים על מה התשלום מה אפשר לוותר ומה לא. כעיקרון התשלומים הם על חוגים הם רוצים 3 למרות שנראה שיספיק רק ל2 וזה נראה בהחלט מספיק. מגבונים בקנייה מרוכזת, סינרים חד פעמיים מתנות ואולי גם מים מינרליים. אז בסופו של ויכוח הוחלט על 80 שקלים למרות שרצו 120.
    איך זה אצלכם? כי מה שראיתי אתמול פשוט זיעזע אותי קשות. אים לא רוצים ואי אפשר אז אפשר לדבר ושם זה היה נראה כמו מלחמה
16 תגובות
עמוד 1
  • שנה שעברה שילמנו לועד 150 שקל לשנה
    החוגים כללו בתשלום של הגן

חיתולים סינרים מגבונים הבאתי מהבית

השנה גן עייריה יש תשלום קבוע לועד שכולל מסיבת סוף שנה וסל תרבות לא זוכרת בדיוק זה יוצא 200 שקל לשנה
    ועוד 216 שקל לחוג נוסף שזה חוג התעמלות שצריך לשלם בבנק הדואר

מעבר לזה אני מאמינה שיגבו תשלומים נוספים שצריך לחגים מתנות לילדים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • טוב אצלנו זה שונה אין ועד למתנות וחגים
    משלמים רק לחוגים 600 שקל לשנה
    ותשלום חודשי לגן לפי דרגה של משרד התמ"ת
    מגבונים כל הורה מביא לעצמו וסינרים המעון קונה ויש מכונת כביסה במעון

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר

• 200 שקל וזה כולל מתנה לסוף שנה +יום כייף בשביל התפוזים+ל"ג בעומר+חוג דרמה אחת לחודש
    ויש שהציעו גם צלם למסיבת סוף השנה
  • מותק את מדברת על גן פרטי והן עונות על גן עירייה...

אז בנות תעשו הפרדה וסיגי ממי תרשמי גנים פרטיים...

לגנים פרטיים שילמתי 2200 לחודש וזה מספיק.
    מתנות וכו' היה ועד שאסף כסף בהתאם לחגיגה.

מגבונים חיתולים כל אחד מביא לילד/ה שלו,יש מגירה עם שם וזהו.
    למה הפלצנות הזו לקנות הכל יחד..
  • עד היום בגן הפרטי - לא היה ועד...
    היינו משלמים לגן תשלום חודשי ובסוף שנה אוספים 20-30 ש"ח מכל הורה וזהו

• מגבונים?
  • אני ממש לא מבינה למה סינרים צריכים להיות חד-פעמיים
  • אני ממש לא מבינה למה סינרים צריכים להיות חד-פעמיים
  • שנה שעברה שילמנו לנגה 700 ש"ח לחוגים ומתנות לילדים...
    בסוף שנה אספו 30 ש"ח מתנות לגננות וזהו... זה חוץ מהתשלום לגן כן?
    השנה בגן עיריה עוד לא ביקשו... נראה מה יהיה

• הם כבר החליטו על 80 שח.
    וכן אציע להם שמגבונים כל אחד לעצמו שכן אין לי מושג באיזה סוג של מגבונים הם משתמשים. וגם סינרים בהחלט אפשר את הסינרים הקשיחים ולשטוף בסוף היום.
  • מה רק אני שילמתי סכום מטורף

טוהר
  • מיכל מאמי אני מדברת על מעון של ויצו, לא פרטי.
    ובנות כמה יצא לכן לשלם כל חודש, לא לשנה.
  • סיגלית מאמי ה700 שקלים זה היה לשנה שלמה. כמובן רק ועד בלי מגבונים טיטולים וסינרים שזה כל אחד הביא מהבית.
    אם זה 80 זה יוצא קצת יותר מ880 ל11 חודשים.. אם זה עם מגבונים וסינרים וחוגים והכל זה לא נורא כ"כ. למרות שבעיני אפשר לקצץ את המגבונים והסינרים החד פעמיים ולשלם 700 לשנה לחוגים מסיבות ומתנות.

• דיברתי עים אחותי עכשיו והיא אמרה שהיא שילמה 300 שקלים על חוגים וכמובן מתנות. בכיף הייתי מוותרת על מגבונים וסינרים חד פעמיים. איך יכול להיות הפרש כזה של כסף ועוד הבן שלה היה בגן פרטי והם קיבלו 2 חוגים בשבוע. בנוסף מתנה שווה ביותר.
    טוב כנראה שכל מקום זה אחר, אני כבר לא זוכרת כלום מהגדולים שלי.
  • שנה שעברה שילמנו 400 לשנה..... השנה הם רוצים 800 והיו ויכוחים אין מצב איזה הגזמה
  • אני שנה שעברה שילמתי לוועד 220 כפול 2 לחוגים ריתמוסיקה והתעמלות ומתנות לחגים סינרים היו מבד במעון וגם הבאתי לה מהבית ויש שם מכונת כביסה מגבונים כל הורה הביא לילד שלו + כל הורה היה צריך להביא לגן עצמו אחת לחודש חבילה
    השנה עדין לא היתה לנו אסיפה ולא יודעת מה יוחלט

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה