היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש אלוהים !!!! קיבלתי אישור לIVF אני בעננים, עכשיו שרק יגיע המחזור, שנוכל להתחיל (כנראה מחר מחרתיים יגיע) תחזיקו אצבעות.... אמן אמן עוד חודשיים אני מבשרת לכן בשורות טובות, ואז לא תצטרכו לשמוע את הקיטורים שלי יותר, מיה שמחכה לחסידה.....
8 תגובות
עמוד 1
מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עדדדדדדדדדדדדדדדדדדד השמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםם בשבילךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ולא לשכוח הבוטח בה' חסד יסבבהו"
[ בשורות נפלאות! דרך קלה וצלחה מחזיקות וכמובן מחכות לעידכונים
שמחה בשבילך מיה!!!! המון בהצלחה
מקסימות שלי מיה שמחכה לחסידה.....
איזה כיף!!!! איזו הרגשה נהדרת להתחיל להתקדם לקראת המטרה הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
ווואוווווווווווווווווו מיה איזה יופי קחי בחשבון שספטמבר זה חודש בעייתי אולי זה ייקח קצת זמן.... אבל מה חשוב העיקר שקיבלת אישור והתינוק ממש ממש כאן קרוב.... ממש שמחה בשבילך מיה!!!