חסרת אונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    רציתי לעדכן שהייתי אתמול אצל הרופא נשים ועשיתי US , נראה שק היריון קטן עדיין,
    הרופא אומר שההריון עדיין צעיר ושלח אותי לעשות בטא חוזרת.
    לפי היום הראשון של המחזור אני אמורה להיות בשבוע 6+4.
    בכל אופן ביום שני שעבר כשגיליתי שאני בהריון הבטא שלי הייתה 724 והיום עשיתי בדיקה חוזרת והבטא היא 23886.
    לפי החישוב שלי עם אני מכפילה את ה724 כל יומיים מיום שני שעבר הבטא אמורה להיות 11584. מה זה אומר? אני לא עומדת בלחץ הזה ומפחדת שייגרם נזק.
    עזרה!!!
    חשוב לציין שיש לי אולטרסאונד רק ביום שני הבא.
6 תגובות
עמוד 1
  • האם מישהי יכולה להסביר על כל העניין של הבטא...
  • בדיקת בטא היא בדיקת דם שמטרתה לאתר נוכחות הורמון (BHCG), המופרש לדם לאחר השתרשות ההריון (בערך שבוע אחרי ההפריה)
    יכול להיות תוצאה במילים חיובי\שלילי או תשובה מספרית: תוצאה מעל 10 פירושה הריון, משפט (ולא מספר) האומר שהתוצאה קטנה מ-10 או קטנה מ-25 פירושו שאין הריון.
    אם התשובה חיובי את בהריון ב- 100%
    אם התשובה שלילית ואת עדיין לא מקבלת וסת מומלץ לחזור על הבדיקה לאחר מספר ימים (יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר)
    כל יומיים הבטא (ההורמון) צריכה להכפיל את עצמה זה אינדיקציה לראות שההריון מתפתח בצורה תקינה
    אבל בגדול הכי מומלץ לעשות בדיקת דם לגילוי הריון ולא בדיקות שתן זול יותר ואמין יותר, ומומלץ לחכות לכמה ימים של איחור כדי לעשות את הבדיקה.
    בהצלחה
  • הי
    אני יכולה לספר לך, שמניסיון של חברה שלי שגם לה הבטא היה מנופח מעבר לצפוי, בסוף גילו שיש לה תאומים.
    בכל מקרה אין לך מה לדאוג, עצם זה שהרופא ראה שק הריון במקום הנכון, כבר שולל הרבה בעיות.
    תעדכני מה קורה, מחזיקה לך אצבעות, בהצלחה!
  • אני מקווה, האמת שהוא ראה שק היריון אחד וקטן אז לא נראה לי שזה תאומים.
    תודה:)
  • זה אומר שהכל נהדר וההריון שלך מתנהל באופן תקין

[[[

• אני מקווה מאוד, כי גילו אצלי צ'יסטה ביולוקרית בשחלה הימנית וזה גורם לכאבים בבטן התחתונה.
    אז אני נורא מפחדת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה