חייבת לשפוך :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתה אסיפת הורים בגן של אוריאן והפלא ופלא מה אני מגלה...
    שכל ההורים של התינוקות מהתינוקיה נמצאים שם..

13 תגובות
עמוד 1
  • זה לא מדויק
    התקן בתינוקות זה 1 ל 6
    יש להן גג 18 ילדים ו3 אנשי צוות
    בבוגרים(2-3) זה גג 34 על 4 אנשי צוות

לא הייתי שותקת על זה!! בחיים!!-ככה היה זהר. אשכרה לבד. פרק מרפק בגן וצלצלו אלי רק אחרי שעה וחצי להודיע ש"היד שלו קצת תלויה"
    אני נזכרת ובוערת מפנים
  • לגבי החלפת המטפלות - ממש לא לעניין!!! אצלנו רק ביום החופשי של המטפלת הקבועה יש מטפלת סבב שמתחלפת אחרי השינה - לא הייתי שותקת!
    לגבי זה שבקבוצה של הבת שלך יש ילדים מהתינוקיה - גם בקבוצה של מוריה יש ילדה אחת שהגיעה מהתינוקיה - לא יודעת איך זה קרה, ועוד ילד שאמנם יותר גדול ממנה אבל לא היה בשום מסגרת ולדעתי גם לא יודעת לדבר....
    כבר פתחתי שרשור בנושא ואמרתי שאני רוצה להקפיץ אותה לגן כי לא ייתכן שתהיה עם ילדים לא גמולים שבקושי מדברים כשהיא מדברת שותף, סופרת, כמעט כבר קוראת, מרכיבה פאזלים שפשוט אין בפעוטון.....
    בקיצור היום דיברתי עם מישהי מהמועצה שאמרה לי שאין אפשרות כלל להקפיץ בשנה!!! רק להשאיר שנה.... שאלתי אותה לגבי העתיד כשתהיה בגן? היא אמרה שיש אפשרות עם פגישה עם הגננת ופסיכולוג להקפיץ אבל לא בשלב הזה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • 1 ל-6 ???????? מהה ולי היא אומרת 1 ל13 יאווווווווווווווווווווווווווווווו

• מאמי בלי לחשוב פעמיים הייתי מעבירה אותה גן
  • גם אני הייתי מעבירה גן. רגע לפני שנותנים את השיקים לכל השנה.
    לכי משם.
    אם את מכניסה אותה כשהכל נראה לך כ"כ רע - אין שום סיכוי שזה ילך וישתפר במהלך השנה.
    כל השנה את תסתובבי עם כעסים וכל יום תמצאי עוד משהו לא טוב.
    זו בעיה לא להכניס לגן מחר, יש עבודה ובטח אין מי שיהיה איתה - אבל נסי לעשות כל מאמץ להשאיר אותה בבית ולחפש בשבוע הבא מקום חליפי (השבוע ברוב הגנים שתלכי אליהם יהיה בעיקר בכי של פרידה והתרשמותך לא תהיה אמיתית מהמקום).

• אני מסכימה עם הבנות שעדיף לך לחפש גן אחר.
    זה ממש מרגיז, אבל עדיף לעשות מאמץ עכשיו, מאשר ללכת כל השנה עם בטן הפוכה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני לא יודעת אם זה נכון להיות כל כך החלטיים.
    היא באמת יחידה? או שיש שניים שלושה ילדים נוספים בגילה? כי לדעתי תכלס לא צריך יותר מזה..
    אז היא לא תשחק עם כל הילדים הקטנים בגן- ביג דיל, למה היא צריכה להיות עם כולם? גם אם כולם היו בגילה היא לא היתה עם כולם.
    אצלנו הפערים הם לא כאלו גדולים בגיל אבל הבן שלי מהגדולים והוא פורח!!
    הוא רוקד ושר, תמיד במרכז העניינים ומרגיש כמו מודל לחיקוי מול הקבוצה של הקטנים וזה מחזק לו את הביטחון העצמי.
    עם כל הכבוד להתפתחות שכלית, גם להתפתחות רגשית יש חשיבות לא קטנה, ולא בטוח שבגן שבו כולם גדולים והיא תהיה קטנה יותר המצב יהיה בהכרח חיובי יותר.
    אני אישית לא מתחברת ללחץ של ה"ללמוד", תסמכו על הילדים שלכן, הם ילמדו בלאו הכי, כל היום לומדים.
    אם את מכירה גן אחר בו יש יותר ילדים בגילה ושמעת ביקורות טובות ברור שהייתי עושה מאמץ להעביר, אבל כמו שאמרתי- אם יש עוד 3 ילדים בגילה ממש לא הייתי מתרגשת כל כך.
  • אני לא יודעת מה לייעץ לך כי אני לא הכי מבינה בזה אבל קבלי

• תקשיבי-הבכור שלי נשאר שנה נוספת בגן נעמ"ת משיקולים כאלה ואחרים
    הוא היה אחד הבוגרים שם. היו עוד 3 ילדים חודשיים קטנים ממנו וכל השאר בשנה,שנה וחצי קטנים ממנו
    הוא ה-ת-ב-ז-ב-ז שם!!!!
    נתנו לו לאכול בכפית-לילד בן 3!!!
    קשרו לו סינר!!!
    הוא נלחם איתם וכנ"ל אני
    אני מציעה לך להעביר אותה לגן אחר
    גם ככה החודש בקושי לומדים בגלל החגים-אל תתיאשי! ברגע שאת תהיה רגועה, הילדה תהיה שלמה ורגועה.
    אני יודעת מנסיון מר כמה נורא זה לשלוח ילד לגן ולעת שהטיפול בו שם על הפנים. את כל היום ממורמרת ואוכלת את עצמך...זה לא שווה את זה.
    חפשי כבר ממחר גן חדש עם ילדים בגיל של הבת שלך ואף גדולים ממנה
    בהצלחה
  • אני את אוריקי שלי העברתי לגן עירייה רק בגלל הסיבה הזו.
    ויתרתי על הנוחות של הגן הפרטי והמוכר כדי שיהייה עם גדולים כמוהו ולא עם תינוקות שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• תעבירי אותה גן
    תלכי לחפש גן חלופי נכון שיהיה קשה עכשיו למצוא אבל חכי קצת ותחפשי אני לא היתי משאירה שם את הילדה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • זה לא גן פרטי ,זה גן "אמילי" פעם זה היה ני"לי ועכשיו שינו לו הנהלה הוא תחת פיקוח של משרד התמ"ת אז אנחנו ההורים עכשיו מתאגדים ומוציאים את הילדים מהגן ביום ראשון .
    אני דיברתי עם הנהלת אמילי ושלחנו מכתבים ואם זה לא ישתנה עד יום ראשון הקרוב הילדים בחוץ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה