מחכים לתשובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בעלי עשה בדיקת זרע. מחר תשובות אבל ביקשתי שישלחו בדואר אז רק עוד שבוע+ נוכל לראות שהכל בסדר גמור.
    האמת ששנינו לא לחוצים ודי בטוחים שהכל בסדר אבל חייבים לעבור את כל הבדיקות על מנת להתחיל טיפולים!
12 תגובות
עמוד 1
  • את לא יכולה להתקשר במקביל ולקבל תשובות בטלפון ? שבוע זה הרבה...
    בכל אופן מותק, אני מקווה שבע"ה הכל יהייה בסדר וההריון יהייה קרוב יותר מתמיד שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• בשורות טובות
  • אין לי מושג אם אפשר לקבל תשובות בטלפון, נברר
  • יש היום מכשיר מצויין שנקרא: פקס,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • למזלי יש לי כמות סבלנות די גדולה...
    וחוץ מזה כרגע אין לי מה לעשות בענין לא משנה מה התוצאות.
    כמובן שמתפללים לטוב ואז אפשר להשים את זה מאחורינו ואם התוצאות פחות טובות אין ביכולתי לשנות אותם רק לקבל אותם ולהתמודד.

שבוע זה לא נורא חוץ מזה שאמרתי לבעלי שלא איכפת לי מהתשובות ומבחנתי אפשר ישר להביא את זה לרופא שיגיד לנו מה השלב הבא (הוא היה לחוץ ופחד שאם יש בעיה אני יעוב אותו, שכמובן זה שטויות...)
  • יש לך סבלנות למכירה?
    אני ההפך הגמור ממך
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • שיהיה בהצלחה, מתוקה
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • כל הכבוד לך על הגישה, לי אין סבלנות לכלום.
    ב18:00 הוא עשה בדיקת זרע השארתי אותו במעבדה עד 19:00 כדי שיקח את התוצאות שהיו על הפנים לצערי....

המון המון בהצלחה
  • ליידי יקירתי!
    כל הכבוד לך על הרוח הטובה
    לגבי בעלך-לא נורא, שפעם אחת הוא יחשוש איך זה בלעדייך.
    ולגבי התוצאות-מחזיקה לך מיליון
  • אתם צודקות הנושא באמת רגיש לכן החלטתי לא להוסיף שמן למדורה
    אני לא יכולה להסביר את זה כי אני אחד האנשים הכי פסימים בעולם (לצערי חיים של אכזבות גורמו לכך) אבל הפעם אני מרגישה טוב, יש לי כוחות ותחושה טובה!
    נקווה לטוב
  • ליידי!
    השיפור במצב רוחך כבר מוצא חן בעיניי
    המשיכי להאמין ולהיות אופטימית והכל באמת יהיה בסדר, כמו נבואה שמגשימה את עצמה
  • אני אוהבת כל אחת ואחת מכן
    בזכותכן אני על הרגליים שלי אני מפחדת לאכזב אותכן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה