היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש כוסות סגורות שמגיעות עם קש והם לא נוזלות אני היתי שולחת אותה עם כזה אני לא אוהבת את הבקבוקים האלה של המי עדן שוחכים לסגור והכול נשפך וגם הפיה מתבלה מהר והם צריכים עזרה בלפתוח כל הזמן בכוס עם קש בלחיצה אחת היא מצליחה לפתוח תשלחי עם אחד כזה תגידי שהיא יודעת לשתות ככה
ושיתנו להם בכוסות *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
ה750 של מי עדן הוא בצורה מאוד מסוימת, אז למשל אצלנו בגן זה בעייתי כי זה לא יכנס בעגלה של הבקבוקים.. אבל בכל מקרה כדאי לקנות את הסוג שמתאים לה יותר- כי הפתיחות של מי עדן ונביעות שונה לגמרי. עמית- אצלכם שותים בכוסות? וכל היום עם אותה כוס? חד פעמית או רגילה? חפירה נחמדה דווקא
בגן של שילה- גן עירייה, הם שותים בחד פעמי. בגן של הודיה- מעון, הם שותים מכוסות פלסטיק שהם שותפים שם..
בקצרה? תעשי מה שאת חושבת שטוב ונוח לבת שלך! אני כל כך לא אוהבת את כל ההכתבות האלה! "תביאו בקבוק נביעות עם פקק אדום, סנדוויץ' עם גבינה ומלפפון חתוך לאורך ותפוח חצי ירוק חצי אדום...." טוב שהם לא נכנסים לנו לוורידים! http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
אצלינו יש כוסות פלסטיק שנותנים להם לשתות ומייד שוטפים.מוזר שצריך להביא בקבוק עם מים.