תרגיעו אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקשר להמשך גמילה במעון
    רוב הילדים עם דנדוש לא יהיו השנה גמולים גם כאן עולים משהו כמו 10 תינוקות מהתינוקיה הם יהיו רובם בני שנתיים בכיתת גנון
    דנדוש כבר כמעט גמולה כמה תחתונים לשלוח איתה כמה בגדים למקרה של פיספוסים? טיטול לשינה צריך? להדריך את הגננת שכל חצי שעה יקחו אותה לעשות פיפי? לא תמיד היא זוכרת לומר? אני ממש בלחץ מזה כאן אני מפקחת לוקחת אותה כל חצי שעה אם היא לא מודיעה שיש. אני מתרגלת איתה על הישבנון אבל הרוב בבית עושה בסיר איך הולך במעון? אני חוששת שתתאפק או תפספס
3 תגובות
עמוד 1
  • טוב, ברור שאת צריכה לשבת עם המטפלת ולהחליט עד דרך הגמילה. בד"כ יש דרך גמילה שהמעון רגיל אליה ובד"כ ההורים מסכימים.
    אני לא בעד לשלוח עם טיטולים לשינה. אם את רוצה לגמול - אז עד הסוף.
    את צריכה לספר למטפלת מה עשית עד עכשיו בבית, אם יש דגשים חשובים. (אני גם לא הייתי מזכירה לה כל חצי שעה, אין דבר כזה "שכחה" אולי היא סומכת עלייך יותר מדי ולא על עצמה..)
    בשלבי גמילה אני הייתי מביאה 5 תחתונים להחלפה, ובערך 3-4 מכנסיים להחלפה. חולצות פחות חשוב.
    שיהיה בהצלחה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • להזכיר למטפלת להתזכר אותה ללכת לשירותים כל כמה זמן
    תגידי לה שהיא לא תמיד מודיע וגם ששואלים אותה היא לפעמים אומרת שאין ויש לה
    שיקחו אותה לשירותים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה על הטיפים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו