שלום בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המון המון זמן לא הייתי בפורום אבל אני נכנסת מידי פעם וקוראת וכואבת עם כל אחת מכן.
    אני כותבת עכשיו ממקום מאוד מאושר - אחרי ארבע שנים והמון טיפולים זכינו לחבוק את מאיה הקטנה שלנו,ואני כותבת כדי לנסות להראות לכן שיש אור בקצה המנהרה.
    עם כל הקושי והיאוש צריך להמשיך להאמין.אל תתיאשו.זה מגיע וזה אושר גדול מאין כמוהו.
    המון מילים שפכתי כאן בפורום והמון דמעות שפכתי במהלך הכתיבה.יש משהו מנחם בידיעה שאת לא לבד ויש עוד נשים שמחכות ורוצות ומקוות.אני שאבתי המון כוחות ומקווה שגם נתתי כוחות לבנות אחרות.
    אני רוצה לשלוח מסר של תקווה ואהבה לכולכן.
    אני מאחלת לכולכן שתהיה זו שנה של הגשמת משאלות.שנה של אמונה בעצמכן.
    אל תתיאשו.
    אני מסתכלת בפנים של הקטנה שלי וגאה בעצמי שלא ויתרתי והמשכתי ונלחמתי למרות שכולם מסביבי אמרו לי "די". (יש לי שתי בנות גדולות - בת 16 ובת 13).
    עברתי כל כך הרבה טיפולים (תשעה במספר - חמש הזרעות וארבע הפריות) ועברתי שני הריונות כושלים באמצע (פעם עם תאומים ופעם עובר אחד) ולא ויתרתי.
    המשכתי כי ידעתי שאלוהים יעזור לי ושאני אהיה בהריון פעם נוספת.
    באהבה רבה
    נוני.
3 תגובות
עמוד 1
  • מקסימההההההההההה, אני כל כך שמחה לשמוע,
    אני זוכרת אותך מצויין, בעבר הייתי כאן עם שם אחר
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • נוני שלי שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• נוני יקרה!
    איזה כיף לשמוע!!!
    מזל טוב להולדת מאיה הקטנה