לא נרדמתתת מלאהחששות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום אני לא מרגישה שאולי זו טעות להכניס את יובל לגן כל כך מוקדם היא כל כך קטנה סכ"ה 7 חודשים אולי זה צעד פזיז מדי???????? יווו אני מרגישה ממש רע עם עצמי !!!

10 תגובות
עמוד 1
  • זה שהיא קטנה כ"כ לא אומר שזה טעות, אני בטוחה שחשבת על הכול קודם והחלטת שזה כן נכון, תמיד יש חששות רגע לפני שינוי, לכי לישון תצברי כוחות ושיהיה בהצלחה

• מאמי

החששות האלה בדיוק לפני הכניסה לגן טבעיים מאוד.
    אני גם אמרתי את אותם הדברים כשהכנסתי את קורן לגן כשהוא היה בן חצי שנה.
    אני לא חושבת שזה טעות., יהיה בסדר!, זה יקח כמה ימים ואת תראי
    שהיא תהיה שם כ"כ מאושרת.

גאיה וקורן שלנו

• אוףף מורן בא לי לבכות אין אני מרגישה מהזה חרא!!!!
  • דיי בובי , יהיה בסדר!
    את זוכרת איך את עודדת אותי? גם אני הרגשתי כמוך
    מבטיחה לך שיהיה טוב!
    בכל מקרה תתקשרי אליי אם תצטרכי משהו.

• תודה מותק בהצלחה למהממים שלך!!!!

• תודה המון המון בהצלחה!!!
    מחר כמה זמן את נשארת איתה?
    ומה לגביי יום חמישי?

• כעקרון הגננת אמרה לי שבגלל שהיא קטנה יש מצב שיגידו לי מחר לצאת קצת מחוץ לגן כנ"ל חמישי אבל התכנון שלי להיות איתה עד 10 ולא לצאת מהגן כי היא כבר ממש מבינה ומודעת מאוד לסביבה אז אין מצב שאני משאירה אותה לבד אפילו דקה לא...
    את זוכרת איך היה לך עם קורן??
  • ביום הראשון הייתי איתו שעה וחצי והלכנו הביתה.
    היו אימהות שהלכו אחרי 10 דקות

גאיה וקורן שלנו

• הבנתי ..... טוב זה גם התכנון שלי האמת בפרט שאני לא עובדת בינתיים אז אני לא בלחץץ יש לי זמןן מחר יום חמישי אני ישאר איתה ויום שישי נלך גם כדי שיהיה רצף אולי אני ישאיר אותה קצת בגדול ימי שישי אני מתכננת להשאיר אותה בבית כואב לי לשלוח אותה כשאנחנו בבית היא קטנה עדיין מורן אין לך מושג איך אני לחוצה בעיקר בגלל שקשה לה מאוד להרדם באופן כללי אז מה יהיה בגן????
  • תאמיני לי שהיא תרדם שם כמו גדולה!
    בימים הראשונים יכול להיות שהיא לא תאכל אז לא להלחץ!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה