היום הראשון ..משהו שכתבתי לזכרם של הנרצחים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חשבתי שאת היום הראשון אני אפתח בברכות אבל לצערי משהו מונע ממני לעשות כן.. אתמול שמעתי בחדשות על פיגוע רצחני שנעשה באזור קרית ארבע,בעקבותיו 4 תושבים של הישוב בית חגי נרצחו...ושוב תמונות של פיגועים צפים ועולים .כל המתיישבים שנגדעו חייהם , נקטעו חלומותיהם, התכנונים לשנה החדשה,כל אחד מהם השאיר עוד משפחה מדממת וכואבת.עוד חיוך שמתקבע לתמונה אחת קטנה,...זיכרון,שיברי זכוכיות בלתי נראים שעפים ברוח,עדינים ושבירים...ויחד בתמהיל של עצב על האבדות הקשות,ובתמהיל של התרגשות לפתיחת שנה חדשה אני חושבת על אותם 7 יתומים איך הם יפתחו את השנה החדשה?מה עם הילקוט החדש,העפרונות והתלבושת שכבר חיכו על הכיסא מייחלים ליום הראשון.. כשאני רואה את כל הילדים הולכים כל אחד למסגרתו לפעמים בחיוך לפעמים בבכי אני חושבת על אותם ילדים שלהם לא יהיו הורים שיראו אותם גדלים,הבכי והצער לא יהיו של פרידה למספר שעות אלא לכל החיים, לא יהיה מי שיחבק ביום הראשון ליד בית הספר במקום ללווות אותם כל אחד למסגרתו הם מלווים את הוריהם בתכריכים לבנים ,לבן ...צחור ,המסמל טוהר ובימים אלו כל כך סימלי ...הימים הנוראיים,ראש השנה ויום הכיפורים-לבן.. ליבי יוצא אל המשפחות...מחזקת אותם ומאמינה שבישוב יתמכו בדרכם שהשתנתה בן לילה.וההורים?מכיסא הכבוד ישגיחו עליהם וישמרו עליהם בדרכם בחיים. יהי זיכרם ברוך. ת.נ.צ.ב.ה