הייתי אצל הרופאה.... סיוט!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי לרופאה היום, פעם שניה בסה"כ שאני אצלה, ואני עד עכשיו לא מעכלת את מה שהיה שם.

באתי אליה כפי שהיא ביקשה, אני אמורה לקבל מחזור היום/מחר, לפני שבוע עשיתי בדיקות הורמונליות ולפני שבועיים היא בדקה עם הUS ואמרה לי שאין ביוץ (או שהוא היה כבר והסתיים בזמן הנידה) אמרתי לה שאני לא רואה באינטרנט עדיין את כל התוצאות (לקחו לי 5 מבחנות ויש תוצאות רק של 4)
    היא הסתכלה ואמרה - טוב, אז צריך לחכות
    שאלתי אם זה אמור לקחת כ"כ הרבה זמן והיא אמרה שהיא לא יודעת (הרי היא אמרה לי לקבוע את התור כעבור שבוע!)
    אמרתי לה שחבל על עוד חודש
    אז היא שאלה אם כבר קיבלתי מחזור, ורשמה לי איקאקלומין.

ואז...היא פתאום התנפלה עליי, ואמרה לי שזה שהחלטתי להיכנס להריון בגילי המופלג, זה לא אומר שצריך להפוך עולמות בשבילי, ושבד"כ צריך לחכות שנה כדי להתחיל לטפל בכלל, ושהיא לא תתחיל לברר עכשיו בביוכימיה שעות בטלפון מה קרה לבדיקה שלי, ושהיא נותנת לי מרשם אפילו בלי שיש את כל הבדיקות, ושזה יקרה כשזה יקרה ואין לה מה לעשות...

יצאתי משם המומה, עם מרשם ביד, ובלי שום הנחיות למעקב. לא יודעת מה לחשוב. ברור שלרופאה הזאתי אני לא אחזור. אני עוד לא מעכלת את כל הרוע שהיא שפכה עליי.

6 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה אל תתייאשי ממנה, אחרי הכל מי היא שתקבע, רק ה' קובע מתי איך וכמה תכנסי להריון, גם אם זה יהיה בגיל 100....
    היא סתם לא שווה את זה, תחליפי רופאה, אני ממליצה על רופא ממין זכר, לא יודעת הם נראים לי יותר רגישים ואדיבים מנשים...

בעניין ה"לחכות שנה" זה כולם אומרים.. אין ברירה, זה שעוד לא נכנסת להריון לא אומר שיש בעיה, לפי מה שהבנתי רק כעבור שנה נדלקת נורה אדומה ..
    גם הרופא שלי לא כזה צוהל ועליז לכבוד הרצן שלי להכנס להריון, הם רואים ונפגשים עם כל כך הרבה נשים כמונו שמייחלות וכבר ממש רוצות הריון אז כך שאין להם ממש אמפטיה או רגישות מיוחדת... תהיי חזקה ואדישה לתגובות כמו של הרופאה הזו...... שלא תשפיע עלייך ועל האופטימיות !!!

בשורות טובות

• אוי מאמי!!!
    באמת שחבל אפילו להתייחס לרופאה שכזו ועל אחת כמה וכמה - חבל להתעצבן בגלל אנשים טיפשים!!
    לצערנו, מרוב שהרופאים רואים אלף כמונו הם כבר מתייחסים אלינו כעדר ללא צלם אנוש... והם לא מבינים שאנחנו אלו שחוזרות הביתה עם אכזבות,חששות, חוסר וודאיות והרבה לחץ...
    את עושה בשכל שאת מחליפה את הרופאה ומקווה שהרופאה הבאה שלך תהיה הרבה יותר רגישה ואכפתית...

לחלומות שלנו - אין גיל , ואפשר להגשים אותם תמיד!!!

שולחת לך מלא חיזוקים
    ושיהיה בהצלחה
  • תודה אתן פשוט מקסימות אני שולחת חיבוק מחזק לכל אחת ואחת מכן

אני מנסה להעביר את זה הלאה... הבעיה שאני צריכה לקבל ואין לי מנוחה אני כל הזמן חושבת על מה היה וזה לא טוב אני יודעת

הבעיה היא שעכשיו כשאני יכולה לקחת איקוקלמין, בעלי ממש לא מתלהב מזה, הוא רוצה שהכל יהיה טבעי ואומר לי כל הזמן שאין לי בעיה!
    והאמת שנכון רק פעם אחת נבדקתי והראו לי שאין לי ביוץ, וקראתי באינטרנט על תופעות הלוואי וזה לא נראה כזה כיף...
    אבל אנחנו מנסים כבר כמה חודשים ואני באמת לא יודעת אם אני אוכל למשוך את זה עוד חודש ועוד חודש ורק אז להחליט שצריך לעשות משהו בנידון..

• [[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה