בנות יקרות, חשוב לי לספר לכן את הסיפור שלי לפני ראש השנה, כדי שתדענה שהכל מאתו יתברך

אנחנו נשואים 3 שנים. אחרי שנה וחצי של נסיונות טבעיים, עשינו בדיקות ומסתבר שהבעיה היא אצל בעלי.

התחלנו סבב של הזרעות מייאשות שלא הובילו לכלום.
בכל פעם, אותה אחת שמשביחה את הזרע אמרה שהמצב לא טוב... התנועתיות על הפנים וכו'...
עשינו 6 הזרעות, הרופא אמר שנעשה עוד הזרעה אחת (כלומר 7) ואם לא יילך, נעבור להפריה.
אני טיפוס פחדן שמפחדת אפילו מבדיקת דם הכי פשוטה, רק שמעתי הפריה הייתי רועדת בכל הגוף מהפחד. כמה בכיתי והתפללתי לא להגיע לרגע הזה... וברוך ה', ה' שמע את תפילותיי.
אחרי ההזרעה השישית (שד"א - בהזרעה זו, ההיא שהשביחה את הזרע, לשם שינוי אמרה שהנתונים טובים יותר), ראיתי שקיבלתי- ממש בכיתי באותו היום ואמרתי לבעלי "אין מנוס מההפריה, אני כנראה אצטרך לעבור את זה..." הוא ראה שאני כ"כ שבורה ואמר לי שהחודש נעשה הפסקה, לא עושים שום טיפול. אני בהתחלה התנגדתי, כי היה חבל לי על הזמן שעובר, אבל הוא ממש התעקש ואמר שהלחץ הזה לא טוב ושההפסקה תרגיע אותי ואח"כ נחזור לעשות הזרעה שביעית, בתקווה שהיא תצליח.
טוב, שמעתי לו, למרות שבתוכי מאד רציתי להמשיך בטיפולים האלה שנתנו לי ביטחון מסוים שאני במסגרת פרוצדורה רפואית שבסופו של דבר תביא אותנו להריון המיוחל....
התפללתי המון וביקשתי מה' שלא אצטרך להגיע להפריה, ביקשתי שאצליח להיכנס להריון
בהזרעה השביעית או באופן טבעי בהפסקה הזאת שעשינו.
והנס לא איחר להגיע!!!
כבר ביום ה-18 למחזור היו כתמים שלפני מחזור, כך שלא ציפיתי לכלום, וביום ה-28, ראיתי שהכתמים לא מתחזקים, עשיתי בדיקה ביתית ואפילו צחקתי על עצמי שאני עושה את הבדיקה.... ולמרבה הנס היו 2 פסים!!!!! היינו בשוק ולא האמנו! כמה בדיקות עשיתי בעבר ובחיים לא היו 2 פסים, כך שלראות את זה פתאום זה היה מלהיב במיוחד !
אני שומעת המון סיפורים על זוגות שהיו להם בעיות ובסופו של דבר הצליחו באופן טבעי, אבל כשמדובר בי זה ממש לא יאמן!
כמובן שהבנתי שהכל זה מאיתו ולמרות שהנתונים של בעלי על הפנים, ה' סיבב שההריון יצליח באופן טבעי.
אנחנו ממש מאושרים וזה חיזק לנו את הביטחון בקב"ה.
בנות יקרות, גם כשאתן עוברות טיפולים, תתפללנה שה' יצליח את דרככם ושיהיה הריון! כי רק ה' עוזר ולא הרופאים ולא הטיפולים. הטיפולים אלו יסורין שאתן צריכות לעבור, ובסופו של דבר ה' עושה שיש הריון ואנחנו חושבות שזה בזכות הטיפול. לא, הטיפול הוא רק אמצעי, אבל ה' שם לנו את הפרי בטן !
תתפללנה הרבה, זה חודש הרחמים והסליחות ותשתדלנה לקחת על עצמכן -אפילו דברים קטנים, כי נסים קורים!! הסיפור שלי זאת עובדה!! אחרי 3 שנים!!!
מאחלת שנה טובה ומלאה בבשורות טובות

תשועת השם כהרף עין !