היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לגאיה 2 זוגות סנדלים לגן של פאפאיה היא הלכה איתן במהלך השנה וכל פעם אחרי הגן הייתי מעבירה מגבון על המשטח עליו דרכה כי הוא היה חוזר ממש שחור (מזיעה, חול ולכלוך שמצטברים על הנעל) לקראת סוף השנה חיפפתי והפסקתי לנקות.פשוט שלחתי אותה עם קרוקס.יותר נוח השאלה אם זה אבוד? איך אפשר לנקות כזו שכבת לכלוך שחור שהצטברה על משטח הנעל? כביסה? חבל לי על הסנדלים וגם שלא שמרתי עליהם יותר טוב ואני רוצה שהיא תנצל אותם לפחות עד סוף אוקטובר
10 תגובות
עמוד 1
פשוט מאוד - קחי גיגית קטנה עם מים פושרים-קרים, אבקת כביסה ומברשת ותשפשפי ותשימי לייבוש (לא על שמש ישירה) גם אני עושה כך עם הסדלים של גל. קניתי לה לפני כחודש זוג רביעי!!! חדש לעונה בגלל מידה ולא בגלל המצב של הסנדל
לשים במכונת כביסה - מה שיצא יצא..... זה בטוח יהיה נקי יותר מעכשיו...ויחזיק לך עד סוף הקיץ. סנדלים לא מתפרקות במכונה - וכבר ניסיתי כמה וכמה סוגים
טיפ לשנה הבאה, שירחצו לילדה רגלים אחרי שהיא משחקת בחוץ, ככה זה אצלנו בגן....קצת הגיינה מה יש ??
ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...
תשימי בתוך ציפית ישנה ו... למכונת כביסה . מה שיצא יצא
האמת,... אני שמה אותם במכונה ככה... בלי ציפה ובלי כלום יחד עם בגדים ... ואני עושה את זה אחת לשבוע או שבועיים תלוי במצב.. והם לא נהרסות ולא כלום !!!
הם יוצאים מבריקים - כמו חדשים
מכונת כביסה- מים קרים, יוצא חדש
תודה על הטיפים.נראה לי באמת אשים במכונה בצוך ציפית על כביסה קרה ומה שיהיה יהיה.במילא סוף הקיץ קרב ובא וזה לא שלא שוטפים להם רגליים.היא פשוט חולצת את הסנדלים כל שניה אוהבת ללכת יחפה.אז כל הזמן נכנס לה ג'יפה לשם
קצת מים חמים ואבקת כביסה ושיפשוף קל עם מברשת...יעשו את העבודה אל תנסי להכניס למכונת הכביסה זה מה שעשיתי שנה שעברה וכל הצבע של הנעל דהה