יובש בשפתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

שאלה: לאדיר יש יובש בזווית הפה, אדום כזה והוא אומר שכואב לו, אבל לא מתלונן, רק כששואלים הוא אומר שזה כואב. חמותי המהממת אומרת שזה הרפס (חיידק), יכול להיות? מה עושים? נראה לי מטומטם ללכת לרופא בשביל אודם בגודל ראש גפרור שלא ממש מציק...אבל מפחדת שלא יחמיר אם זה באמת חיידק.

מישהי נתקלה בתופעה?

9 תגובות
עמוד 1
  • ללכת לרופא לא יזיק

לשמוע את חמותך קודחת בראש זה לא כדאי

קחי אותה לרופא שיסתכל עליו ושיגיד שזה שום דבר ותנופפי זה לחמתך

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה מותק

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יכול להיות שזה פצעי לחץ?
    אני לא ממש מבינה בזה, ואין לי מושג איך נראה פצע לחץ, אבל הבנתי שהוא יוצא באיזור השפתיים בגלל לחץ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מה שלומו?

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תמיד טוב לשמוע עצת רופא..מצד שני את יכולה לקנות לו בבית המרקחת ללא מרשם משחה שם "אפטגון"...כמובן תשאלי אם זה גם לילדים בגילו
    תמרחי לו..מזיק זה לא

• נשמע לי שום דבר.
    גם לאופק יש לפעמים בזויות הפה וזה בגלל שהוא מכניס לפעמים אצבעות לפה כשרואה טלויזיה ויש רוק בזויות הפה וככה נהיה מזה שהרוק נוגע.

אגב הרפס הוא וירוס ולא חיידק ולרוב יותר גדול מגודל ראש סיכה ומלווה בחום או במצב סטרס...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • כמובן שיצאתי מפגרת ושוב לא הקשבתי לעצמי - לא הרפס ולא נעליים, זה יובש כתוצאה מזיהום מקומי וקטן שנגרם מעודף רוק. הוא מדבר המון ושותה המון וכל הזמן הפה שלו והסנטר שלו רטובים, אז בפינה נוצרה דלקת שמזמן עברה והיובש זה הסימן שזה כבר איננו.
    ושוב - הוא לא מצא את הנקודה אם לא אמרתי לו איפה היא

• העיקר שחמתך יושבת עכשיו בשקט

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה